free download 78 travel guides written by experts

Auto.ro powered by Vodafone lanseaza “Cerere Service”

De-acum bucureștenii își pot alege service-ul direct din aplicația Auto.ro

Șoferii aflați în București au acum posibilitatea să solicite o ofertă de service auto direct de pe telefonul mobil și să o accepte pe cea mai avantajoasă, prin intermediul aplicației Auto.ro.

Auto.ro powered by Vodafone lansează funcția “Cerere Service”, care permite accesul la cele mai bune oferte de service auto din București, fără alte taxe sau comisioane suplimentare, direct din aplicația de mobil Auto.ro.

Șoferii care au probleme cu mașina sau doresc o revizie auto pot solicita oferte de service prin intermediul telefonul mobil, făcând economie de timp și de bani. Service-urile existente în platforma Cerere Service oferă o varietate de servicii auto: revizie, ITP, reparație auto, vulcanizare etc.

Procesul de solicitare a unei oferte de service direct din aplicația de mobil Auto.ro este simplu și rapid: șoferii trimit o Cerere Service și primesc pe telefonul mobil oferte de la mai multe service-uri auto, dintre care o aleg pe cea mai avantajoasă. Ulterior completează datele autovehiculului, datele de contact și se programează instant.

Astfel, șoferii pot compara în timp real ofertele mai multor service-uri și o pot alege pe cea mai avantajoasă, în funcție de preț și proximitate. Pentru utilizatorii care au completat profilul Mașina Mea, se vor precompleta automat datele existente ale mașinii și ale șoferului în formularul de trimitere Cerere Service. În curând, modulul se va extinde în marile orașe din țară.

Aplicația se instalează gratuit și este extrem de utilă pentru șoferii care doresc să achiziționeze Rovinieta, RCA sau să plătească Parcarea, prin card bancar sau SMS.

Auto.ro este aplicația auto numărul 1 din România, cu peste 350.000 de instalări din Google Play și App Store, alături de cele 2.600 de recenzii. Deține mai multe premii câștigate în cadrul competițiilor de profil: locul 1 la Webstock 2013 la categoria Mobile Applications, locul 1 “Best use of location services” în cadrul Mobilio Awards 2013 și locul 2 în cadrul Mobile Awards 2013.

Auto.ro este una dintre cele mai populare aplicații din portofoliul de aplicații mobile susținute de Vodafone România. Cele peste 35 de aplicații powered by Vodafone au ajuns deja la peste 3.500.000 de descărcări, pe smartphone-urile și tabletele cu sistem de operare Android, iOS și Windows Phone. Vodafone România deține cel mai extins și variat portofoliu de aplicații din România.

Despre aplicația Auto.ro: Aplicația Auto.ro powered by Vodafone oferă servicii utile oricărui șofer utilizator de smartphone, funcțional cu sistem de operare iOS sau Android:
・ Plăti auto: Rovinietă, RCA, Parcare
・ Mașina mea: se primesc alerte atunci cand expiră Rovinieta, RCA, ITP, Casco, etc.
・ Oferte de la Service-uri la cerere
・ Locații auto: benzinării, service-uri, spălătorii, vulcanizări, ITP, ATM-uri, etc.
・ Anunțuri de mașini noi și second hand: peste 20.000.

Auto.ro app pentru Android: //bit.ly/up-gplay.
Auto.ro app pentru iOS: //bit.ly/up-iPhone.

Bucuresti, 24.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *