Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Auto.ro lanseaza aplicatia pentru iPhone necesara oricarui sofer din Romania

Auto.ro a lansat astăzi în premieră pentru România, aplicația pentru iPhone specializată pe serviciile din domeniul auto, necesară oricărui șofer.

Aplicația dezvoltată de Auto.ro pentru iPhone este prima aplicație din România care oferă șoferilor localizarea pe hartă a celor mai apropiate servicii auto de locul în care se află. Deține o bază de date de 12.000 adrese, este gratuită și facilitează accesul șoferilor români la o gamă vastă de servicii auto de care ar putea avea nevoie oriunde în România.

Aplicația facilitează accesul la principalele servicii din domeniul auto: benzinării, vulcanizări, spălătorii, service-uri, asistență rutieră, parcări și alte puncte de interes importante. Este ușor de utilizat, calculează rapid ruta și distanța către cel mai apropiat furnizor de servicii auto, oferă date de contact și promoții, toate acestea cu un consum redus de date pentru conectarea la internet.

Utilizatorii au posibilitatea de a sugera noi puncte de interes și pot apela direct din aplicație firma care oferă serviciul auto de care au nevoie. Este singura aplicație care permite adăugarea anunțurilor auto direct de pe telefonul mobil.

“Am dezvoltat aplicația Auto.ro, singura de acest gen din Romania, pentru a veni în sprijinul conducătorilor auto. Oricine se poate regăsi în situația de a avea nevoie de o benzinărie, o vulcanizare, asistență rutieră sau orice alt serviciu din domeniul auto. Aplicația Auto.ro ți le indică pe cele din apropierea ta, problema fiind ca și rezolvată”, a declarat Bogdan Axinia, General Manager Auto.ro.

Aplicația Auto.ro poate fi descărcată gratuit: //itunes.apple.com/gb/app/auto.ro/id430804021?mt=8.

Bucuresti, 11.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *