bucharest tech week 2021

Auto Paintball Cup II la final

S-a incheiat cea de-a doua editie a Auto Paintball Cup!
 
Echipa 7 CASE, 3 MASINI (Porsche Bucuresti Aviatiei – Vanzari Skoda) a castigat cupa la paintball a domeniului auto. 

Locul II a fost adjudecat de TRUCKS TEAM (AUTO ROM) iar locul III de MTI 2 (METROTEHNICA INT’L). In finala a ajuns de asemenea echipa CAPRIORII (SCANIA ROMANIA), care a terminat competitia pe pozitia a IV-a.

Lupta a fost foarte stransa tinand cont de faptul ca Sama Service si Casa Auto, castigatoarele de anul trecut, au trecut de etapa grupelor si si-au dorit foarte mult sa aduca anul acesta cupa in  birourile lor.

Desi nu toti participantii au plecat acasa cu medalii si cupe, toti au parasit terenul de paintball cu ceva: o dorinta foarte mare de a-si lua revansa in 2007!!! Pe masura ce AUTO PAINTBALL CUP isi creeaza propria istorie, mizele devin tot mai mari.  Castigatorii au primit ca premiu aplicatiile client server oferite de Global Tehnologic Services, bile de joc de la Asociatia Nationala de Paintball si un full page in revista 4Cars.
 
Organizatorii si partenerii competitiei felicita toti participantii pentru spiritul de competitie si pentru modul in care au imbogatit acesta competitie prin prezenta lor: PORSCHE AVIATIEI, PORSCHE BUCURESTI NORD, SCANIA ROMANIA, BADSI IMPEX, METROTEHNICA INTL, SAMA  SERVICE, PIT STOP TUNING, AUTOROM, CASA AUTO, AVIA MOTORS, ALTO SYNCRO, COLINA MOTORS, AUGUSTA MOTORS, EQ SERVICES, EURO QUIP INTERNATIONAL.
 
Evenimentul a fost sustinut de Partenerii media : Radio21, revistele 4CARS, DeTeren, AutoExpert, Cariere, Vivid, agentia Webvertise, si Caffe Ristorante Il Corso.
 
Palette Advertising si Asociatia Nationala de Paintball vor organiza in 2006 FMCG Paintball Cup, IT&C Paintball Cup ed. II-a, Lawyers Paintball Cup.
 

Bucuresti, 11.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *