free download 78 travel guides written by experts

Aurelian Pavelescu: “Ii cer lui Traian Basescu

să nu folosească instituţiile de forţă împotriva mea”

Gigi Becali este liber să susţină orice candidat doreşte pentru Primăria Capitalei. Opţiunea lui nu-mi afectează candidatura, numai bucureştenii fiind cei care decid cu adevărat.

Sunt îngrijorat însă de discriminarea la care sunt supus faţă de alţi candidaţi, care au o mult mai mare expunere mediatică. De asemenea, susţinerile oculte, de care se bucură unii candidaţi din partea mass mediei şi a unor formatori de opinie, fac din competiţia pentru Capitală o competiţie cu şanse inegale. Nu în ultimul rând, este inacceptabilă intervenţia preşedintelui Traian Băsescu în favoarea lui Vasile Blaga, cu impact major în electorat.

Menţionez că Traian Basescu m-a ameninţat în mod direct atunci când a făcut referire la anumiţi candidaţi pentru locale, care îi vor folosi numele în campanie, declarând că va reacţiona. Eu i-am folosit şi îi voi folosi numele, pentru că, în calitate de primar, a contribuit decisiv la distrugerea Bucureştiului, şi trebuie să răspundă politic şi el şi continuatorii săi din PD-L, pentru că un om politic trebuie să răspundă în faţa electoratului pentru toate faptele lui. La ameninţarea pe care mi-a transmis-o, îl avertizez să nu folosească instituţiile de forţă împotriva mea, şi anume serviciile secrete şi procurorii, aşa cum a făcut-o cu alţi adversari politici.

Aurelian Pavelescu,
11.04.2008

Bucuresti, 11.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *