free download 78 travel guides written by experts

Aur pentru un campion mondial: la Portimao, modelul BMW Z4 GT3

al lui Alessandro Zanardi va avea un design special

Când Alessandro Zanardi (Italia) a sosit la "Autodromo Internacional do Algarve", din apropiere de Portimão (Portugalia), BMW Motorsport şi ROAL Motorsport l-au primit cu o surpriză deosebită: un design auriu special pentru modelul BMW Z4 GT3. Modelul face referire la succesele obţinute de Zanardi în probele de hand-bike din cadrul Campionatelor Mondiale de paraciclism, ce s-au desfăşurat sub egida UCI la Greenville (SUA). Pilotul oficial BMW a câştigat două titluri mondiale (la contratimp şi cu echipa de ştafetă) şi o medalie de argint (fond pe şosea).

Designul maşinii include o culoare aurie pe acoperiş şi capotă, pe uşi sunt fotografii stilizate ale lui Zanardi pilotând hand-cycle şi timpii cu care a obţinut medaliile. Italianul va pilota modelul BMW Z4 GT3 cu acest design în cadrul week-endului de cursă (5-7 septembrie) care va reprezenta cea de-a cincea etapă a sezonului 2014 din Blancpain Sprint Series.

"Sunt foarte impresionat de ceea ce au făcut toţi băieţii şi cei de la München, de la BMW Motorsport, pentru mine. Am rămas fără cuvinte, ceea ce este neobişnuit pentru Alex Zanardi. Sunt foarte impresionat pentru că acesta este un gest deosebit. Acum abia aştept să urc în cockpitul BMW Z4 GT3 şi să rulez cu el pe circuit", a spus Zanardi după ce echipa i-a prezentat designul special al maşinii. Apoi a adăugat cu vădită emoţie în privire: "Va trebui să pilotez cu mare atenţie în acest week-end pentru că nu vreau să stric această frumuseţe".

Portimão / Bucuresti, 05.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *