free download 78 travel guides written by experts

Augusta Lazarov actrita in Narcisa Salbatica

Augusta Lazarov se va alătura pentru o perioadă echipei de actori din telenovela Narcisa Sălbatică, difuzată de Antena 1 în fiecare seară, de luni până joi de la ora 22.00.

Coordonoatoarea proiectului Narcisa Sălbatică din partea Antena 1, Augusta Lazarov a acceptat o nouă provocare pentru cariera sa, aceea de a interpreta un rol în telenovela pe care o coordonează. Cu o bogată experienţă în producţia de televiziune şi, în deosebi, de telenovele, Augusta Lazarov este la prima experienţă actoricească. Ea va interpreta rolul Almei, asistenta lui Leonardo, personaj căruia îi va da viaţă actorul şi scenaristul argentinan, Gabriel Corrado.

Cei doi vor avea replici în limba spaniolă, un motiv în plus pentru care echipa de regizori şi producători au ales-o pe Augusta Lazarov pentru acest rol.

Gabriel Corrado a venit în România pentru aproape o săptămână, timp în care a filmat alături de Augusta Lazarov, dar şi de alţi actori pentru telenovela Narcisa Sălbatică. Printre cei care l-au avut coleg de platou pe Corrado se numără şi actriţa principală, Alina Puşcaş şi actorul Şerban Ionescu.

Bucuresti, 25.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *