free download 78 travel guides written by experts

Audio Visual Romania deschide sezonul filmelor de Oscar

Celebrand a 82-a editie a Premiilor Academiei, care tocmai si-a anuntat laureatii, Audio Visual Romania ofera cinefililor romani ocazia de a (re)vedea filme premiate in trecut. Sub numele “Filme nemuritoare pentru colectia ta de Oscar”, campania include 35 de titluri pe suport DVD si 13 titluri in format Blu-ray – toate distinse cu cel putin un trofeu Oscar – si se deruleaza in hypermarket-uri si magazinele de profil din toata tara pana la 16 martie 2010.

Printre “Filmele nemuritoare pentru colectia ta de Oscar” se numara productii mai recente sau clasice, toate premiate cu Oscar: “Shrek”, “Ratatouille”, “WALL-E”, “The Incredibles”, “Scent of a Woman”, “There Will Be Blood”, “Born of the Fourth of July”, “Ray”, “King Kong”, “Mary Poppins”, “Atonement”, “Gladiator”, “A Beautiful Mind”, “Forrest Gump”, “Love Story”, “Save Private Ryan”, “The Godfather”, “Jerry Maguire”, “Erin Brockovich”, “Dracula”, “No Country For Old Men”, “Top Gun”, “The Bourne Ultimatum” si altele.
 
Dintre filmele nominalizate la premiile Oscar de anul acesta, Audio Visual Romania a lansat deja animatia “Coraline” (nominalizat pentru cea mai buna animatie), “Star Trek”, cu 4 nominalizari, din care un trofeu pentru machiaj, “Inglourious Basterds” (care a primit un Oscar pentru cel mai bun rol masculin secundar – Cristoph Waltz si alte 7 nominalizari), precum si productia Disney “Up” – distinsa drept cea mai buna animatie a anului 2009 la premiile Oscar (unde a castigat si trofeul pentru cea mai buna coloana sonora – 2 statuete din cinci nominalizari), Annie, BAFTA si Globul de Aur.

Totodata, Audio Visual Romania anunta cu mandrie ca va lansa in Romania mai multe din titlurile nominalizate la premiile Oscar 2010, incepand cu “Julie & Julia” (nominalizat la Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal – Meryl Streep), fiind urmat apoi de “Up in the Air” (6 nominalizari la Oscar), “The Lovely Bones” (nominalizat la Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar – Stanley Tucci) si “District 9” (4 nominalizari la Oscar).

Filmele sunt disponibile in hypermarketuri si in magazinele de specialitate, precum si pe www.mymovie.ro. O campanie de Oscar regizata de Audio Visual Romania.

Bucuresti, 08.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *