free download 78 travel guides written by experts

“Audi Tower”, un nou punct de interes la Le Mans

  • {mosimage}Sculptura înaltă de 12 metri se află în centrul "Satului"
  • Dezvelirea oficială va avea loc înainte de startul cursei
  • Şase victorii Audi în opt participări la Le Mans

AUDI AG este implicată în cursa de 24 ore de la Le Mans cu începere din 1999. Rareori în trecut, un producător de automobile a cunoscut un asemenea succes în ceea ce este considerată cea mai dură competiţie auto din lume. Şase victorii în clasamentul general dintr-un total de opt participări – inclusiv un succes istoric la Le Mans, graţie primei izbânzi a unei maşini cu motor diesel – reprezintă o carte de vizită mai mult decât impresionantă.

Seria unică de victorii reuşită de prototipurile Audi la Le Mans va fi onorată în viitor printr-un monument aflat îninima circuitului şi care va fi inaungurat sâmbătă, 16 iunie, cu puţin înainte de startul celei de-a 75-a ediţii "Le Mans 24 Hours". Rupert Stadler (preşedinte al COnsiliului Director AUDI AG), Dr. Wolfgang Ullrich (director Audi Motorsport), Jean-Claude Plassart (preşedinte Automobile Club de l’Ouest/ ACO) şi unul din piloţii oficiali Audi vor dezveli "Audi Tower" în centrul "Satului", la ora 10.40.

Arhitectura modernă a acestei sculpturi cu înălţimea de 12 metri simbolizează imaginea dinamică a mărcii Audi. Turnul va avea o înfăţişase diferită pe timp de zi şi pe timp de noapte. De-a lungul cursei, 24 de inele rotative vor ilumina de la baza edificiului şi până în vârf. Un perete video este montat pe partea frontală a turnului. Numele fiecărui câştigător al cursei de 24 ore de la Le Mans este gravat pe suprafaţa de sticlă.

Bucuresti, 13.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *