bucharest tech week 2021

Audi Q7

Marţi, 11 Aprilie 2006, la Studiourile Kentauros, a avut loc evenimentul de lansare a unuia dintre cele mai aşteptate automobile europene, primul SUV de la Audi – Audi Q7. Noul Audi a fost prezentat publicului sub conceptul “Aventură urbană”, produs de Funky Business.

Audi Q7 este o maşină a contrastelor armonizate. În conceptul primului SUV Audi se îmbină perfect dinamismul şi rafinamentul, tehnologia şi eleganţa, confortul şi adrenalina. Evenimentul de lansare a transpus în cel mai mic detaliu armonia contrastelor Audi. Audienţa a trăit în aceeaşi seară, într-o suprafaţă de 1100 de metri pătraţi, atât strălucirea marilor oraşe, cât şi suflul sălbăticiei. Invitaţii au fost întâmpinaţi şi conduşi într-o “Aventură urbană” de Mihaela Rădulescu, prezentatoarea evenimentului.

Pentru a ilustra aventura urbană întreaga locaţie a fost divizată prin intermediul fiecărui element de decor în două zone distincte, contrastante, una dedicată strălucirii urbane cealaltă deşerturilor tropicale. Cei peste 500 de invitaţi au experimentat senzaţiile specifice fiecărei zone printr-o alternanţă de sunet, lumini şi proiecţii video. Climaxul a fost creat de 20 de balerini ai Operei Române, care au susţinut un moment artistic ce sugera, succesiv, ambianţa şi agitaţia marilor oraşe şi apoi eliberarea către aerul sălbatic şi tropical. Coregrafia a culminat cu momentul de reveal, în care Audi Q7 a fost dezvăluită de alunecarea fluidă a unui con de satin alb. Totul s-a derulat în acordurile melodiei Streets of Tomorrow, creată special pentru a fi coloana sonoră a campaniei de promovare a Audi Q7 şi interpretată de Carla Vallett. Carla a susţinut apoi un recital de 3 piese, care fac parte de pe albumul său compus în totalitate pentru Audi. Concertul Carla Vallett a fost urmat de touch and feel moment în care Audi Q7 a putut fi accesibil tuturor celor din public.

Funky Business marchează prin lansarea Audi Q7 cel de-al şaselea eveniment important legat de industria automobilelor.

Bucuresti, 19.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *