metalshow

Audi la SIAB 2007

· 9 automobile de exceptie in valoare de peste 750.000,0 euro expuse in standul de 621 metri patrati din Hala 1B
· Audi A4, venit direct de la Salonul Auto de la Frankfurt
· Una din cele mai silentioase masini din lume: noul Audi A8
· Tehnologia masinilor de curse expusa langa cel mai impunator SUV

La editia din acest an a Salonului International de Automobile Bucuresti, Audi va prezenta in 621 metri patrati noua modele care sintetizeaza spiritul marcii premium cea mai apreciate in Romania (o crestere de 44% fata de anul precedent). Alt model de interes expus la SIAB este Audi S5 Coupe cu motor 4.2 FSi si 354 CP. Directorul de design al marcii, care si-a pus de-a lungul timpului amprenta si asupra marcilor Lamborghini si SEAT, a spus despre acesta masina ca este cea mai frumoasa pe care a desenat-o vreodata. Este vorba despre un coupe elegant si dinamic prin care Audi ataca un segment nou de piata. Vanzarile pana in acest moment subliniaza reusita acestei incercari.

Standul Audi este completat de modelele A6 si A6 allroad cu un motor TDI de 3.0 litri ce dezvolta 233 CP (A6 este liderul segmentului E-Premium in Romania si C-Premium in Europa), dar si de A3 Sportback cu motor 1.8 TFSI si 160 CP. Detalii despre aceste modele, se gasesc la adresa www.presa.porscheromania.ro.

Zona modelelor supersportive este deschisa de liderul segmentului, Audi TT Roadster cu 2.0 litri TFSI, pentru a fi completata de legenda R8, un model bazat pe tehnologia folosita de Audi in curse. Rezultatele de exceptie din motorsport au convins constructorul sa ofere celor pasionati senzatii similare la bordul acestui bolid. Toate exemplarele alocate Romaniei au fost rezervate cu mult timp dinaintea lansarii oficiale, in prezent 17 exemplare urmand sa circule in tara noastra.

O alta noutate expusa in premiera la SIAB este noul Audi A8, nava-amiral a constructorului din Ingolstadt. Inovatiile merg de la trenul de rulare si sistemul de directie, pana la designul exterior care a primit accente ce confirma eleganta acestui model. Audi A8 este nu numai una din cele mai sportive limuzine, dar si, probabil, cea mai silentioasa masina de lux. Mai mult, este si cea mai economica, motorul 2.8 FSI avand cele mai mici emisii de CO2 din clasa. Capitolul siguranta este completat, printre altele, de senzorii care avertizeaza soferul in momentul unei depasiri periculoase sau cand masina paraseste banda de mers.

Modelul Q7, cel mai bine vandut SUV premium din Romania, este reprezentat la SIAB printr-o varianta cu motor TDI de 4.2 l si 326 CP. Dotarile masinii expuse se inscriu in gama Exclusive (tapiterie din piele Audi Exclusive Line, jante Audi Exclusive 7 brate duble, pachet exterior S-line).

Bucuresti, 8.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *