free download 78 travel guides written by experts

Audi castiga raportul de imagine “Auto Zeitung”

·    Compania din Ingolstadt castiga primul loc pentru a sasea oara consecutiv
·    Mai mult de 20.000 de cititori au votat pentru cele 50 de marci participante
·    Audi a fost lider la sapte categorii

Cu 40,3 procente din voturile acordate, Audi a devenit castigatoarea raportului de imagine „Auto Zeitung”, pentru a sasea oara consecutiv, confirmandu-si astfel pozitia de lider.

20.088 de cititori ai revistei de specialitate au votat pentru 50 de marci auto, pe baza a 20 de criterii de evaluare. Audi s-a situat pe primul loc in sapte categorii si pe pozitia a doua in alte sase.

Ca raspuns la intrebarea „Ce marca produce automobile progresiste?”, 58,7% dintre cititori au votat pentru marca celor patru inele, care a dominat clar aceasta sectiune. De asemenea, Audi a ocupat prima pozitie in cadrul categoriilor „Ce marca produce automobile foarte fiabile?” (51%), „Ce marca produce automobile cu finisaje de calitate?” (63,8%), „Ce marca produce automobile deosebit de atragatoare?” (45,8%), „Ce marca este deosebit de atractiva?” (40,8%), „Ce marca a obtinut cele mai multe succese in cursele auto?” (49,5%) si „Ce marca are o strategie buna de publicitate?” (36,8%).

Audi a ocupat pozitia a doua si in cadrul altor categorii importante, precum cele privind automobilele cu un grad ridicat de siguranta, valoarea ridicata la revanzare si calitatea serviciilor oferite de ateliere auto si distribuitori.

Sursa: Porsche Romania / Scorpion

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si Braila.

Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.

– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi;
 piese de schimb din stoc sau la comanda.

Bucuresti, 24.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *