metalshow

AUDI AG infiinteaza o fundatie pentru protectia mediului inconjurator

si isi unifica masurile ecologice pe plan international

· Impuls important pentru angajamentul international fata de politicile de mediu
· Rupert Stadler, presedintele AUDI AG: "Un reper extrem de important pentru programul de mediu Audi si pentru strategia noastra generala de eficientizare"

· Frank Dreves, membru al Consiliului de Administratie AUDI AG, responsabil cu productia, este numit presedinte al consiliului de administratie in cadrul fundatiei

AUDI AG isi intareste angajamentul cu privire la protectia mediului inconjurator. Producatorul de automobile din Ingolstadt a infiintat Audi Environmental Foundation (Fundatia Audi pentru protectia mediului), cu un capital de 5 milioane de euro. Aceasta fundatie se va concentra exclusiv asupra proiectelor de mediu care vizeaza binele comun.

Frank Dreves, membru al Consiliului de Administratie AUDI AG, responsabil cu productia, a fost numit presedinte al consiliului de administratie in cadrul fundatiei.

"Aceasta fundatie va unifica masurile noastre ecologice pe plan international, viitoarele proiecte vor aduce o contributie substantiala operatiunilor organizationale ", subliniaza Rupert Stadler, presedintele Consiliului de Administratie AUDI AG. "Aceasta fundatie reprezinta un reper extrem de important pentru programul de mediu al Audi si pentru strategia noastra generala de eficientizare."

Fundatia lupta pentru protejarea mediului de viata natural al oamenilor, animalelor si plantelor. Asistenta financiara va fi directionata catre masurile si activitatile de cercetare care incurajeaza dezvoltarea tehnologiilor ecologice in afara domeniului auto. Aceste masuri vor promova ideea de constientizare a problemelor ecologice. "Protectia mediului inconjurator nu se realizeaza de una singura.

Operatiunile organizatiei noastre pot fi concretizate cu adevarat, doar daca vedem cu totii imaginea de ansamblu, prin intermediul proiectelor vizionare pe care le vom initia prin fundatia noastra de protectie a mediului", explica Frank Dreves, membru al Consiliului de Administratie AUDI AG, responsabil cu productia si presedintele consiliului de administratie in cadrul fundatiei.

Politicile de mediu preliminare ale Audi exprima deja angajamentul companiei de a imbunatati in mod continuu compatibilitatea ecologica a produselor si a facilitatilor de productie si de a asigura utilizarea ecologica a resurselor naturale. In plus, Audi aplica o strategie ferma pentru continuarea reducerii consumului de carburant si a emisiilor: compania va reduce emisiile de CO2 ale flotei sale de autovehicule cu aproximativ 20% pâna in anul 2012. In plus, se doreste si reducerea suplimentara a anumitor valori de emisii de CO2 ale organizatiei cat si a fabricilor Audi.

Prin semnarea unui contract de termoficare pentru fabrica de la Ingolstadt, Audi a facut deja un pas important in atingerea tintei. Valorificarea unei cantitati de 120.000 MWh de energie reziduala neutilizata pâna in prezent ii permite fabricii sa dubleze nivelul de utilizare a energiei reziduale si aduce beneficii ecologice prin reducerea emisiilor anuale de CO2 cu 26.000 de tone metrice, doar pentru facilitatea de productie din Ingolstadt.

Sursa: Porsche Romania / Scorpion

Ingolstadt/Focsani – Bucuresti, 16.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *