Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Audi a primit cinci premii ‘Auto Trophy’

··    Inainte de lansarea oficiala, Audi A4 a fost votat cel mai bun model al clasei sale
·    Audi A3, A4, A6 si R8 domina la distanta mare clasele din care fac parte, in timp ce Q7, TT Roadster, A8 si S5 sunt pe locul doi in clasele respective

Patru modele Audi au obtinut primul loc in clasele lor in cadrul premiilor “Auto Trophy 2007”. Acesta a fost verdictul cititorilor revistei auto “Auto Zeitung”. Ei au votat pentru ca Audi A3, A4, A6 si R8 sa obtina patru dintre cele mai ravnite premii. Alt Auto Trophy a revenit campaniei de advertising pentru modelul A5. Modelele Audi Q7, TT Roadster, A8 si S5 s-au clasat pe locul doi in respectivele clase. 350 de automobile au fost in competitie in 31 de categorii in acest an. Un total de 103.721 cititori ai revistei Auto Zeitung si vizitatori ai siteului www.autozeitung.de au votat pentru favoriti.

Audi A3 a fost alegerea preferata a 23,5% din alegatori in clasa “compacta”. Restul competitorilor s-au situat la mare distanta in spate.

Audi A6 a strans si mai multe voturi, obtinand primul loc in clasa “executive” pentru a patra oara consecutiv. A6 a primit 29,4% din voturi, lasand in urma ocupantul locului doi cu aproapre 10 procente.

Drept campion al clasei “super sport”, modelul R8 a atras un procentaj respectabil de 30,5% din voturile cititorilor pentru a obtine a doua victorie. A fost inca un prim loc clar, la 12% in fata celui mai apropiat competitor.

Victoria noului Audi A4 in clasa “medie” este de asemenea foarte multumitoare pentru Audi. Chiar inainte ca primii clienti sa isi primeasca masinile, 35,7% din cititori au votat pentru modelul din Ingolstadt. Este cel mai bun rezultat dintre toate modelele Audi inscrise la premiile Auto Trophy din acest an.

Pentru al doilea an consecutiv, campania de advertising Audi a castigat premiul pentru cea mai buna reclama print a anului. Alegerea cititorilor Auto Zeitung pentru premiul Auto Trophy a fost imaginea “Noul A5 isi intalneste egalul”.Marca Audi a castigat 39 de premii ale prestigioasei reviste in cei 20 de ani de istorie.

Sursa: Porsche Romania/Scorpion

Inca din 1998 SCORPION este unicul distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati, Buzau si Braila.
Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– consultanta in alegerea celor mai potrivite autoturisme,
– propuneri avantajoase de finantare,
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi
– piese de schimb din stoc sau la comanda.

Bucuresti, 3.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *