Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Auchan aniversează 12 ani de prețuri îmblânzite

Auchan marchează 12 ani de prezență în România prin lansarea unei ample campanii comerciale in toate hipermarketurile sale

În perioada 3 – 23 octombrie 2018, hipermarketurile Auchan iși așteaptă clienții într-o atmosferă de sărbătoare și cu o multitudine de surprize. Având mesajul “Marea aniversare – 12 ani de prețuri îmblânzite”, campania aduce în prim plan traditia Auchan de a veni în întâmpinarea consumatorilor cu produse la un raport calitate-preț deosebit. Astfel, pentru Auchan, aniversarea a 12 ani de prezență în România înseamă și 12 ani în care comertul responsabil a reprezentat o prioritate.

Auchan aniversează 12

În cadrul noii sale viziuni, Auchan a extins aceste preocupări angajându-se ca prin acțiunile sale să schimbe viața clienților, angajaților, partenerilor și comunităților în care își desfășoară activitatea. În acest context, campania aniversară a fost realizată în jurul conceptului de responsabilitate.

Special pentru această acțiune a fost adusă o gamă largă de produse bio, produse care funcționează cu un consum redus de resurse, produse din materiale reciclate, precum si o varietate de plante – toate menite a-i ajuta pe consumatori să aibă o atitudine responsabilă față de familiile lor, față de mediul înconjurător și bineînțeles față de bugetul lor.

O ală zonă de interes este cea dedicată mărcilor partenere ale filmului România neîmblânzită – parte a proiectului de responsabilitate socială pe care Auchan Retail România l-a gândit ca un dar pentru români în anul centenarului.

Și pentru că este o sarbătoare a “prețurilor îmblânzite”, clienții vor găsi în magazinele Auchan, de-a lungul bulevardului prețurilor, produse la prețuri excelente.

Nu în ultimul rând, întreaga campanie va fi completată de numeroase acțiuni de responsabilitate socială ce se vor desfășura la nivel national, în colaborare cu partenerii comerciali, dar și acțiuni locale pe care magazinele Auchan le vor realiza în spiritul viziunii Auchan schimbă viața!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *