free download 78 travel guides written by experts

Au vrut sa o impresioneze pe Paula Seling cantand melodii de-ale ei

Juriul X Factor a bătut toată ţara în căutarea românilor cu factorul X. Sutele de oameni veniţi la audiţii au încercat să impresioneze juriul cu vocea şi prezenţa lor scenică, însă nu puţini au fost aceia care au recurs la tot felul de artificii pentru a intra în graţiiel celor trei juraţi. Unul dintre ele a fost să îşi aleagă melodii din repertoriul trupei Ackent sau al Paulei Seling. Sâmbătă, 8 octombrie, de la 20.20, telespectatorii vor putea urmări prestaţiile celor care şi-au ales să cânte melodiile Paulei Seling şi ale lui Adrian Sînă, dar mai ales reacţiile acestora.

Paula Seling este un model pentru multi tineri talentati din ţara noastra. Câţiva dintre ei nu au ezitat însa să îi şi arate acest lucru, în încercarea de a o convinge că merită să treacă de audiţiile X Factor. Mai mulţi concurenţi la X Factor din întreaga ţara au avut curajul sa urce pe scena şi să interpreteze una dintre melodiile artistei. Timpul, Clopote albe, clopote negre sau Playing with fire au fost preferatele concurenţilor. Pe o parte dintre cei care au încercat sa convinga juriul ca au factorul X, cântând una dintre melodiile juratei Paula Seling telespectatorii îi vor putea urmari în această sâmbăta, de la 20.20, la Antena 1.

În această săptămână, Antena 1 va difuza ultimul episod filmat la audiţii. De săptămâna viitoare, telespectatorii pot urmări evoluţia concurenţilor în tabăra de pregătire. Tabara de pregătire sau Bootcampul va reuni într-o locatie din Bucureşti toţi concurenţii care au trecut de faza Auditiilor în toate cele cinci oraşe. Pe parcursul a trei zile de probe şi provocări juriul va selecta pentru etapele urmatoare cei mai buni 24 de concurenţi. Concurenţii nu vor fi însă singuri pe parcursul acestor zile. Ei vor beneficia de sfaturile Crinei Mardare şi ale lui Tonkins Anderson în materie de antrenament vocal şi coregrafie.

Bucuresti, 05.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *