free download 78 travel guides written by experts

Au mai rămas doar cinci zile pentru înscrierea în „The Thailand Race”

Pasionații de călătorii și aventură se mai pot înscrie în cursă până pe 30 septembrie 2016

Marele premiu al competiției, o excursie în Thailanda în 2017

Qatar Airways invită iubitorii de adrenalină și călătorii într-o expediție în Thailanda, între 22 octombrie – 1 noiembrie 2016, unde vor concura pentru marele premiu: o călătorie de două persoane în Thailanda, anul viitor. Înscrierile în „The Thailand Race” se pot face pe //www.thethailandrace.com/, până pe 30 septembrie.


Competiția este organizată de Autoritatea pentru Turism a Thailandei în parteneriat cu Qatar Airways, și oferă exploratorilor din România și Bulgaria șansa de a câștiga o experiență inedită într-una dintre cele mai apreciate destinații exotice din lume. 

„The Thailand Race este unul dintre cele mai frumoase proiecte pe care am avut ocazia să le realizăm de-a lungul anilor, lansat cu sprijinul partenerilor noștri, Qatar Airways. Această competiție este mai mult decât o călătorie, este o experiență de viață unică și de aceea încurajăm pe oricine să se înscrie”, a declarat Bogdan Gligor, PR&Marketing Representative al Autorității pentru Turism a Thailandei – Biroul Regional Balcani.

„Suntem onorați să fim partenerii acestei inițiative și să facilităm accesul românilor în zone mai puțin accesibile. Prin această colaborare, dorim să promovăm turismul ca experiență și să ne încurajăm pasagerii să exploreze lumea”, este de părere Natali Brodnik, Commercial Manager Qatar Airways România.

Înscrierile se pot realiza online, prin completarea formularului de înscriere. Cei interesați trebuie să explice într-un material video de ce vor să intre în cursă și să scrie ce înseamnă aventura pentru ei. Primele zece înregistrări după numărul de like-uri pe rețelele sociale vor intra în finală, unde un juriu va vota cea mai bună poveste. Câștigătorul votului românesc va fi anunțat pe 5 octombrie și va pleca în Thailanda între 22 octombrie și 1 noiembrie 2016, pentru cursa live, unde va face echipă cu Cabral, unul dintre cei mai apreciați bloggeri din România:
„The Thailand Race este o oportunitate frumoasă de a descoperi Thailanda. Vor fi câteva zile de distracție și multe locuri frumoase de văzut, și vom face cunoștință cu o cultură nouă”, a declarat Cabral.

Echipele din România și Bulgaria se vor întâlni în Bangkok, unde vor primi câte o hartă cu indicii, un buget, și vor fi conduse la punctul de start. Ele vor concura una împotriva celeilalte, urmând instrucțiunile pentru a aduna puncte și a ajunge înapoi în Bangkok. Echipa cu cele mai multe puncte va câștiga The Thailand Race, iar marele premiu – o călătorie în Thailanda în 2017- va merge către participantul norocos.

Mai multe detalii despre cursă și înscrieri sunt disponibile la //www.thethailandrace.com/.


Despre Qatar Airways:

Qatar Airways, linia aeriană națională a statului Qatar, este una dintre cele mai dinamice companii aeriene, având una dintre cele mai tinere flote din lume. Aflat în al 19-lea an de funcționare, Qatar Airways dispune de o flotă modernă, formată din 190 de aeronave, care deservesc peste 150 de destinații de afaceri și de vacanță, pe șase continente.

Linie aeriană cu numeroase distincții, Qatar Airways a câștigat premiile „World’s Best Business Class” („Compania aeriană cu cea mai bună clasă business”), “Best Business Class Airline Lounge” („Compania aeriană cu cel mai bun lounge la clasa business”) și “Best Airline Staff Service in the Middle East” („Compania aeriană cu cel mai bun personal din Orientul Mijlociu”), oferite în cadrul prestigiosului World Airline Awards 2016, gestionat de către Skytrax, o organizație pentru evaluarea transportului aerian internațional.

Qatar Airways este membră în cadrul alianței globale Oneworld. Alianța a fost desemnată în cadrul Skytrax 2015 ca World’s Best Airline Alliance (cea mai bună alianță de companii aeriene la nivel mondial), pentru al treilea an consecutiv. Qatar Airways a fost primul transportator din zona Golfului Persic care a aderat la o alianță globală a companiilor aeriene, Oneworld, permițând astfel pasagerilor săi să beneficieze de un număr de peste 1.000 de aeroporturi din peste 150 de țări, cu 14.250 de plecări zilnice.

În anul 2015, Qatar Airways a lansat Oryx One, o interfață avansată pentru sistemul propriu de divertisment în timpul zborului, prin care a sporit numărul de filme și emisiuni TV la bordul avionului, de la 950, la aproximativ 3.000. Pasagerii Qatar Airways care zboară cu aronave B787, A350, A380, A319 și anumite aeronave din clasa A320 și A330 pot, de asemenea, să comunice permanent cu prietenii și familia, în toată lumea, prin utilizarea rețelei de servicii Wi-Fi și GSM de la bord, în condiții de cinci stele.

Qatar Airways Cargo, al treilea cel mai mare transportator aerian de mărfuri din lume, deservește peste 50 de destinații exclusive de cargo la nivel mondial, prin hub-ul din Doha, transportând de asemenea mărfuri către un număr de peste 150 de destinații de afaceri și de vacanță, cu 190 de aeronave. Flota diviziei cargo a Qatar Airways este formată la momentul de față din opt aeronave Airbus 330Fs, zece avioane cargo Boeing 777 și două avioane cargo Boeing 747.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *