free download 78 travel guides written by experts

Au mai ramas cateva zile pana la concertul Alexandrei Ungureanu din clubul True

Alexandra Ungureanu este pe val si totul devine pentru ea ‘Atat de Usor’. Artista anunta, clubul TRUE din capitală ca fiind locul unde va sustine, pe 3 iulie – ora 22.30, un concert pentru toti fanii ei, cu invitati numerosi, alesi pe spranceana, cantareata urca pe scena alaturi de baietii de la the dAdA.

Dupa ce in urma cu doar cateva saptamani Soundland, noul proiect KAZIBO Music, si Alexandra lansau „Atat de Usor" – o piesa misterioasa, romantica, in care se intrepatrund mai multe stiluri muzicale si interpretata in colaborare artista dezvaluie o noua surpriza. Concertul pe care il va sustine in club TRUE este o ocazie extraordinara atat pentru Alexandra Ungureanu de a oferi o prestatie ca la carte, dar si pentru publicul prezent la eveniment sa asculte muzica de calitate, multe alte voci bune si puternice si sa savureze o atmosfera excelenta.

In plus, Alexandra si-a dorit enorm ca Soundland sa ii fie alaturi pe scena din TRUE Club si nu a stat pe ganduri atunci cand le-a lansat invitatia. Muzica live, voci care iti vor electriza simturile, voie buna si ropote de aplauze – pregateste-te sa ai parte de toate acestea intr-o singura seara traita la intensitate maxima – concertul Alexandrei Ungureanu.

Ca un fel de teaser al evenimentului pe care cu siguranta abia il astepti, afla si ca alte nume pe care le iubesti din industria muzicala de la noi vor fi prezente, cu aceeasi ocazie si isi vor astepta nerabdatoare randul la microfon. Printre invitatii speciali pe care Alexandra Ungureanu ii va intâmpina se numara Doru Todoruţ, Claudia Pavel, Shift si Boier Bibescu.

E clar! Petrecerea cu muzica buna, buna de tot va fi in toi la TRUE Club!

https://www.facebook.com/events/392766797584624/

Bucuresti, 01.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *