free download 78 travel guides written by experts

Au mai ramas 10 zile pana la incheierea inscrierilor

ediţiei a VIIIa a “Concursului National de Scenarii”

“Concursul National de Scenarii” se află la  editia aVIII-a.
HBO Romania organizeaza şi în acest an Concursul în parteneriat cu APFR (Asociatia Pentru Promovarea Filmului Romanesc), organizatorul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), continuând colaborarea începută în 2005.

Amintim ca in data de 10 aprilie 2008 se pot face ultimele inscrieri in acest concurs. Juriul care va citi si selecta scenariile câştigătoare este alcătuit din următorii membri:

§    Cristina Corciovescu – Critic de film
§    Andrei Creţulescu – Senior Writer / Producer HBO/Critic de film
§    Mihai Chirilov –Director TIFF/Critic de film
§    Radu Muntean – Regizor/Scenarist
§    Dragoş Bucurenci – Jurnalist

Vă reamintim că se vor acorda următoarele premii:

·    ”Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de lung metraj” este in valoare de 3000 USD. In cazul in care scenariul declarat castigator este realizat de mai multi autori, premiul oferit urmeaza a fi impartit in mod egal intre acestia.

·    ”Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de scurt metraj” este in valoare de 1500 USD. In cazul in care scenariul declarat castigator este realizat de mai multi autori, premiul oferit urmeaza a fi impartit in mod egal intre acestia.

·    ”Premiul HBO  – 3 zile la TIFF” va fi pus la dispozitia celor 6 (sase) finalisti ai celor doua categorii si consta in urmatoarele: : 3 zile de festival al căror cost va fi acoperit integral (pe lângă cazare şi transport  acest pachet include şi accesul gratuit al finaliştilor la toate proiecţiile şi invitaţii VIP la evenimentele speciale ce vor avea loc în aceste zile – detalii despre aceste evenimente puteţi gasi pe site-ul  www.tiff.ro , începand cu data de 25 mai 2008).

NOTA IMPORTANTA! Depunerea scenariilor se poate realiza numai prin intermediul website-ului www.hbo.ro/concursscenarii.

Scenariile finaliste pot fi publicate în format electronic pe binecunoscutul site  www.liternet.ro, daca participantii isi dau acordul la inscriere. Participarea la concurs nu este condiţionată de acest acord, dar eventuala publicare măreşte sansele scenariului de a ajunge în atenţia unui regizor.

Amintim că data limită de înscriere în concurs este 10 aprilie 2008, ora 12.00.

Pentru mai multe detalii accesaţi www.hbo.ro/concursscenarii si www.tiff.ro.

Bucuresti, 1.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *