free download 78 travel guides written by experts

Au inceput preselectiile Vocea Romaniei pentru noul sezon

Doar vocea contează!

După ce a ținut milioane de români în fața televizoarelor sezoane la rând, adevărata competiție a vocilor revine. Vocea României se întoarce în această toamnă la PRO TV și dă startul căutărilor pentru următoarele vedete ale industriei muzicale românești.

Sezonul 4 Vocea României invita participantii sa se inscrie pe site-ul vocearomaniei.protv.ro incepand de astazi 12 Mai, dupa perioada de inscrieri urmand faimoasa caravană în mai multe orașe din România.  “Doar vocea contează”! Astfel, sunt așteptați la preselecțiile care vor avea loc în întreaga țară toți cei care sunt încrezători că pot ridica în picioare o sală întreagă și pot întoarce faimoasele scaune ale antrenorilor în câteva clipe. Fiecare concurent va avea șansa să demonstreze că are ingredientele de succes pentru a deveni Vocea României, un titlul atât de râvnit, care înseamnă mai mult decât simpla câștigare a unui concurs: înseamnă șansa unică de a începe construirea unei cariere adevărate.

Vocea României a obținut rezultate record de audiență la PRO TV încă de la primul sezon, iar succesul a fost din ce în ce mai mare (8,5 rating și 26% share în anul 2011, 12 rating și 26,4% share în 2012 și 13,2 rating și 30,5% cota de piata în 2013, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani).

The Voice este un format internațional cu o popularitate imensă, care a câștigat în ultimul an mai multe premii importante precum Prime Time Emmy Award (Outstanding Reality-Competition program), Critics’ Choice Television Awards (Best Reality Series Competition) sau Billboard Mid-year Music Awards (Best music Reality Show).

Bucuresti, 12.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *