free download 78 travel guides written by experts

Au inceput lucrarile la ParkLake Plaza, cel mai mare centru comercial

in constructie, inchiriat de Cushman & Wakefield

Primul mall din Romania ce va include zone sportive in aer liber se va deschide in Q4 2013

ParkLake Plaza, primul proiect din Romania ce va integra in facilitatile de agrement ale unui centru comercial zone pentru activitati sportive in aer liber, isi va deschide portile in Q4 2013. Investitia in ParkLake Plaza de aproximativ 250 mil. Euro este realizata de grupul de investitii irlandez Caelum Development iar procesul de inchiriere al acestuia este realizat in exclusivitate de Cushman & Wakefield.

ParkLake Plaza va avea o suprafata inchiriabila (GLA) de aproximativ 67,000 mp, suprafata ce va fi distribuita pe subsol (hypermarket Cora), parter, etaj, iar la ultimul nivel va fi multiplexul Cinema City. Centrul comercial va include ca principala ancora hypermarketul Cora cu o suprafata totala de 15,500 mp, in total va avea aproximativ 200 de magazine precum si aproximativ 3,000 mp destinati zonelor de luat masa, restaurantelor, cafenelelor si unitatilor tip fast-food acestea insumand in total peste 20 de unitati.

De asemenea, ParkLake Plaza va beneficia de o parcare subterana de 2,300 de locuri iar etajul doi va gazdui un cinematograf multiplex cu 16 ecrane, Cinema City.

Cushman & Wakefield este desemnat agentul exclusiv de inchiriere al proiectului Parklake Plaza.

Referidu-se la stadiul procesului de inchiriere al ParkLake Plaza, Cristina Dumitrache, Asociat, Director Departament Retail Centre Comerciale, Cushman & Wakefield, a declarat : “Pana acum am semnat contracte si pre-contracte de inchiriere in procent de aproximativ 50% din spatiul disponibil si ne aflam in negocieri avansate, contracte, pentru inca pentru inca 20%.”

Vorbind despre conceptul unic al centrului comercial, reprezentantul Cushman & Wakefield explica: “ParkLake Plaza va aduce cumparatorilor un mix de chiriasi cu produse de calitate pentru toate categoriile de cumparatori. Acest mix de produse include domenii precum: moda, decoratiuni interioare, produse pentru intretinere corporala, produse din gama sport, farmacie, librarie, servicii, restaurante si fast-food-uri precum si o zona pentru petrecerea timpului liber.

Pe langa acest mix specific, centrul comercial va deveni un concept cu totul inovator ce va include 10 terenuri de tenis si fotbal precum si loc de joaca pentru copii, conectand in mod armonios Parcul Titan cu facilitatile centrului ”, incheie Cristina Dumitrache .

ParkLake Plaza este localizat in partea de est a Bucurestiului, in sectorul trei, unul dintre cele mai populate sectoare din Bucuresti. Centrul Comercial este situat pe Bd. Liviu Rebreanu, langa Parcul IOR/Titan iar accesul se face cu usurinta atat cu masina personala prin bulevardul larg ce ofera 2 benzi de mers pe fiecare sens, cat si cu mijloacele de transport in comun: trei linii de tramvai ce ajung la intersectia bulevardelor Liviu Rebreanu si Camil Ressu, precum si magistrala de metrou – statiile de metrou Titan, Nicolae Grigorescu si Dristor 3, ultima aflata la o distanta de 10 minute de mers pe jos, la aproximativ 550 de metri de accesul in centrul comercial.

Accesul pietonal se va face atat la nivelul parterului, prin doua intrari din bulevardul Liviu Rebreanu si una dinspre parc, cat si prin pasajul pietonal suspendat dotat cu scari rulante ce realizeaza accesul pietonal direct din strada, conectand bulevardul Liviu Rebreanu cu etajul unu al mall-ului.

ParkLake Plaza este situat intr-una din cele mai dens populate zone din Bucureşti, aproximativ 25% din cetăţenii oraşului locuind în zona imediat invecinata centrului comercial (la o distanţă de 10 minute de mers cu maşina), ceea ce reprezinta aproximativ 500.000 de locuitori.

Despre Caelum Development

Caelum Development, un grup de investitii irlandez cu sediul in Varsovia, a fost infiintat in anul 2002 de investitori privati, cu o experienta de zece ani pe piata imobiliara. Caelum Development isi desfasoara activitatea in Europa Centrala si de Est, in principal in Polonia si Romania.

Caelum Development se concentreaza pe dezvoltarea galeriilor comerciale multifunctionale in orase de dimensiuni medii si mari. Pentru a asigura cel mai inalt standard al proiectelor din portofoliul sau, compania este alcatuita dintr-o echipa de profesionisti dedicati si entuziasti.

Caelum Development este investitor, dezvoltator, manager si promotor al proiectelor incluse in portofoliul companiei. Galeriile comerciale enumerate mai jos alcatuiesc topul celor mai importante investitii din portofoliul Caelum Development:: Galeria Askana (shopping centre) – Gorzów Wielkopolski, Poland ; Galeria Młyńska (shopping centre) – Racibórz, Poland ; Wratislavia Center (mutlifunctional object: retail, offices, 5stars hotel) – Wrocław, Poland; Galeria Wisła(shopping centre) – Płock, Płock; Nova Park (shopping centre) – Gorzów Wielkopolski, Poland; C.H. Familia (shopping centre) – Gdańsk, Poland; Galeria Kosmos (shopping centre) – Koszalin, Poland si C.H. Stara Cegielnia (shopping centre) – Szczecin, Poland.

Mai multe informatii despre portofoliul companiei puteti gasi pe www.caelumdevelopment.eu

Visit Cushman & Wakefield’s Knowledge Center at www.cushmanwakefield.com to access other reports on leading real estate issues, trends and market statistics from around the world.

Bucuresti, 28.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *