Au inceput inscrierile pentru FMCG Paintball Cup 2006

Palette Advertising si Asociatia Nationala de Paintball va invita la primul eveniment adresat exclusiv echipelor din companiile care activeaza in domeniul FMCG.
Competitia va debuta in data de 27 mai si se va desfasura in zilele de weekend in Padurea Magura (intre Prisma si Otopeni). Urmatoarele zile preconizate pentru desfasurarea competitiei (sub rezerva conditiilor meteo) sunt: 27-28 mai, 3-4 iunie, 10-11 iunie.

Echipa va fi formata din 5 membri (inclusiv capitanul de echipa).

Taxa de participare, valabila pentru intreaga echipa, indiferent de faza de calificare este de 190Euro+tva. Taxa acopera : bilele de joc, echipamentul de protectie (format din combinezon, masca de protectie si arma de joc). Tragerea la sorti pentru stabilirea grupelor de joc va avea loc in Club Biblioteca, joi 25 mai incepand cu ora 18.00.

Evenimentul va fi sustinut de Partenerii media : Radio21, Cariere, Vivid, Magazinul Progresiv, Retail Magazin, Piata, PRwave, Webvertise.

Premiile oferite de GLOBAL TEHNOLOGIC SERVICES – aplicatie client-server pentru managementul relatiei cu clientii societatii – totalizeaza 2.000 euro.
Premiile oferite de Asociatia Nationala de Paintball constau intr-un total de 6.000 bile pentru cele trei echipe castigatoare.

Mititeii care asigura energia pentru concurenti sunt pregatiti de Caffe Ristorante IL CORSO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *