Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Au început înscrierile pentru doamnele și domnișoarele care vor să participe la Gospodar fără pereche

Gospodar fără pereche, lider de audiență pe segmentul publicului comercial!

Marți seară, românii au făcut cunoștință cu cei 13 gospodari fără pereche. Și-au făcut curaj să se înscrie, au fost plini de emoție când și-au spus povestea, iar toți își doresc cu ardoare să-și cunoască jumătatea… mai bună!

Prima ediție Gospodar fără pereche, noul show Pro TV, a fost lider de audiență pe segmentul publicului comercial, cu 7.8 puncte de rating și 25.4% cotă de piață, în timp ce televiziunea clasată pe locul secund a obținut 5.3 puncte de rating și 17.2% cotă de piață. În minutul de aur de la ora 22:05, peste 1.6 milioane de români urmăreau poveștile de viață ale celor 13 bărbați care participă la show. Emisiunea va continua la Pro TV peste câteva luni, după etapa de selecție a doamnelor și domnișoarelor care sunt interesate să afle mai multe despre unul dintre cei 13 gospodari prezentați în ediția de ieri seară.

protv-logo
Start înscrieri pentru a-i cuceri pe gospodari!

13 bărbați au hotărât că, după ce au muncit foarte mult și au reușit să pună pe picioare o fermă în adevăratul sens al cuvântului, este momentul să își întemeieze o familie cu care să se bucure de tot ce au. Așa că au făcut primul pas către fericire și s-au înscris la show-ul Gospodar fără pereche, iar acum așteaptă cu nerăbdare și curiozitate să își găsească jumătatea!

Doamnele și domnișoarele care au văzut în unul dintre cei 13 gospodari un om interesant și potențialul lor partener de viață sunt invitate să se înscrie pe site-ul emisiunii, gospodarfarapereche.protv.ro, sau să sune la numărul de telefon 0728.188.511! Cele interesate să participe la emisiunea Gospodar fără pereche au de unde alege, pentru că cei 13 bărbați au vârste diferite, ferme cu diverse specializări, iar printre hobby-urile lor putem enumera iahtingul, pictura, motociclismul, cântatul, dansul și multe altele!

Ce își doresc cei 13 gospodari de la jumătatea lor?

Ieri seară, cei 13 gospodari și-au pus sufletul pe tavă, nu s-au ferit de lacrimi și au făcut tot posibilul pentru a câștiga inimile doamnelor și ale domnișoarelor care au urmărit emisiunea! Rând pe rând, am aflat detalii și mici picanterii despre gospodari, iar fiecare dintre ei are o variantă proprie despre jumătatea ideală.

Claudiu Borza visează să își întemeieze o familie alături de o femeie frumoasă, harnică, atrăgătoare, dar “de casă”, cum e vorba în zona în care locuiește el. Nu a avut nicio relație până la 36 de ani, însă acum a conștientizat că nu se simte pe deplin împlinit dacă nu are cu cine să se bucure de viață.

Ștefan Demeter caută o “fată isteață, cu care să îmi petrec cât mai mult timp. Dacă vrea la Kangoo Jumps, merg și la Kangoo Jumps pentru ea.” și își dorește o familie numeroasă, visează la copii cu viitoarea soție. Ștefan este pasionat de navigația cu vele, mare și scufundări, iar casa pe care și-a construit-o a fost gândită astfel încât să semene cât mai mult cu o ambarcațiune.

Gospodar și motociclist! Florin Zaharia este un agricultor care produce tone de legume, iar în timpul liber se plimbă pe motocicletă. Îi place să aibă grijă de el și se îmbracă mereu “la cămașă, un pantalon drăguț”. Nu a mai avut o relație de aproximativ doi ani și, în acest timp, și-a dat seama că s-a maturizat foarte tare, iar acum crede că iubirea adevărată înseamnă respect reciproc. Se așteaptă ca femeia visurilor sale să aibă un aspect fizic plăcut, zâmbitoare, să nu îl mintă și să fie alături de el la bine și la greu.

Bogdan Năstase este ciobanul K1! E pasionat, muncitor, serios, modest și foarte glumeț. Știe că ar putea avea un viitor frumos alături de o femeie “ca el”, adică puternică, harnică, “frumoasă, dar când zic frumoasă, frumoasă să fie! Ca să avem copii frumoși”, înaltă și să fie îngrijită.

Viorel Ariton este gospodarul romantic, care visează “la o jumătate iubăreață”. Este un om credincios și își dorește inclusiv să devină preot. Dar, înainte de toate, visează să fie fericit alături de o femeie pe măsură, care să aibă un zâmbet cuceritor, să fie creață și drăgălașă.

Este tânăr, însă știe clar că are nevoie de o femeie “adevărată” alături de el. Alexandru Abramiuc crede cu tărie în atracția fizică și se așteaptă la sinceritate de la jumătatea sa și, bineînțeles, să arate foarte bine.

Vasile Nichita e dedicat muncii sale trup și suflet. Are încredere în el și știe că femeia perfectă pentru el ar trebui să îi ofere stabilitate, să se îngrijească și să aibă o dantură impecabilă.

Liviu Lionte își dorește să își construiască o familie frumoasă alături de o femeie muncitoare, care să aibă și ea responsabilități, să fie brunetă, zâmbitoare, cu fața senină și care să știe ce vrea de la viață.

Gabriel Pop are trei pasiuni: animalele, muzica populară și viața de familie! E un bărbat hotărât, care are lista clară a trăsăturilor pe care trebuie să le aibă femeia alături de care o să-și construiască viitorul: “sociabilă, înțelegătoare, să nu fie prea geloasă, că sunt eu destul!”.

Cântă din pasiune și spune că le cântă frecvent și plantelor pe care le crește la ferma sa. Casian Vițălar visează să-și întâlnească jumătatea, dar nu are preconcepții că ea ar trebui să aibă o anumită înălțime, vârstă sau culoare a ochilor, dar știe că atunci când o va întâlni, va ști că e EA.

Ionuț Cucu are o afacere cu transport cu microbuze și a construit o fermă mare alături de părinții săi. Totul a pornit ca o pasiune și a ajuns o adevărată afacere, iar acum simte că singurul plan la care mai are de lucrat este cel sentimental! Ar fi imediat cucerit de o femeie care să fie plăcută, veselă, sociabilă, de încredere.

Marinel Cazan nu a mai avut o relație de peste 20 de ani, însă speră că a venit și vremea lui! Visează la o femeie muncitoare, care să fie atletică, pentru că la munte îi trebuie condiție fizică pentru a se descurca.

Marian Preda are de toate, că doar e fermier, “știi ce zic?”. Vorbește mult, are energie, îi place să se distreze, se consideră fericit și singurul lucru care îi lipsește este o fată serioasă. Pe lângă treburile gospodăriei, femeia alături de care vrea să își întemeieze o familie trebuie să fie și îngrijită, înaltă, brunetă cu părul lung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *