free download 78 travel guides written by experts

Au inceput inscrierile la Webstock Awards 2009

Pe 18 septembrie 2009, hotelul Radisson Blu va gazdui cea de-a doua editie Webstock Awards, o competitie ce isi propune sa premieze cele mai bune si inedite proiecte din mediul online local, derulate in ultima perioada.

Gala Webstock Awards va incheia cea de-a doua editie Webstock, un eveniment marca Evensys, organizat in parteneriat cu Vodafone Romania, ce va cuprinde o serie de conferinte si workshop-uri pe teme de social media si web 2.0 development.
 
Ca si la prima editie, Webstock Awards 2009 se va desfasura pe parcursul a doua etape (preselectia si jurizarea finala) si va reuni doua echipe de jurizare diferite, formate din bloggeri, specialisti online, consultanti in comunicare si cunoscuti antreprenori locali.

Participarea la competitie este gratuita, iar toti cei interesati se pot inscrie in perioada 3-28 august, la adresa awards@evensys.ro. 

Proiectele inscrise trebuie sa se incadreze intr-una din cele 12 categorii disponibile in cadrul competitiei –  publishing, utility, viral, social networking, user generated content, user generated content (brand projects), video & audio, company & brand blogs, blogging campaigns, microblogging projects, content aggregation sau altele.

Etapa de preselectie se va desfasura intre 1-5 septembrie, iar jurizarea finala va avea loc in perioada 7-15 septembrie. Toate proiectele finaliste, inscrise in faza finala de concurs vor fi anuntate pe pagina oficiala a evenimentului Webstock.
In alegerea proiectelor castigatoare vor fi luate in calcul criterii precum originalitatea, design-ul, structura, navigabilitatea si functionalitatea, relevanta si interactivitatea.

Prima editie a reunit peste 100 de proiecte inscrise in cele 11 categorii propuse, cele mai disputate sectiuni fiind Social Networking si Publishing. Categoria de Publishing a inclus proiecte speciale, ce ofera continut specializat si instrumente de interactiune utilizatorilor, iar in Social Networking au fost incluse site-uri ce permit interactiunea dintre utilizatori in diverse moduri.

„Vrem sa reunim si anul acesta acei pasionati de web 2.0 care au reusit sa creeze proiecte online creative si inedite deopotriva. In mod cert, online-ul romanesc traverseaza o etapa prolifica, de continua dezvoltare, iar Webstock Awards isi propune sa vina ca o confirmare a faptului ca ne indreptam cu pasi siguri catre maturizarea pietei de internet locale”sustine Cristian Manafu, Managing Partner in cadrul Evensys. 

Mai multe detalii despre regulamentul competitiei Webstock Awards 2009 sunt disponibile la www.webstock.ro.

Bucuresti, 03.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *