Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Au început înscrierile la Rocket Bike Fest 2017, competiția de ciclism pentru toată familia

Pe 30 septembrie, ciclişti de toate vârstele, iubitori de adrenalină, dar şi de timp liber petrecut în natură, îşi dau întâlnire la Cernica, la cea de-a VIII-a ediţie a concursului de ciclism cross country, Rocket Bike Fest.

Împrejurimile cabanei AGVPS din Pădurea Cernica găzduiesc, şi de această dată, startul celor 8 curse dedicate pasionaţilor sportului pe 2 roţi, pe trasee şi niveluri de dificultate special concepute pentru fiecare vârstă şi nivel de experienţă. Pe lângă traseele de excepţie, Rocket Bike Fest oferă cadrul perfect al unei zile petrecute în mijlocul naturii, alături de întreagă familie, cu momente de entertainment pentru cei mici şi cei mari, binecunoscuta tombolă cu premii şi multe alte surprize pregătite de organizatori şi parteneri.

Rocket Bike Fest 2017

La cea de-a VIII-a ediție, competiția beneficiază de expertiza multiplului campion național la MTB, Velodrom și Ciclocross, Răzvan Jugănaru care va asigura amenajarea traseelor, respectarea standardelor competiționale și buna desfășurare din punct de vedere tehnic a curselor.

Cele 8 curse ale concursului din acest an au fost concepute având în vedere capacitățile sportive ale fiecărei grupe de vârsta astfel, participanții, începând cu vârsta de 2 ani, pot alege una dintre cursele de copii: bicicletă fără pedale, bicicletă cu roți ajutătoare, bicicletă cu 2 roți 3-5 ani, bicicletă cu 2 roți 6-8 ani sau bicicletă 2 roți 9-11 ani. Copiii cu vârsta cuprinsă între 12 și 18 ani care au experiența unui concurs și sunt antrenați pot alege categoria adresată junorilor, ei nu vor fi însoțiți de părinți și vor alerga pe traseul amenajat în pădure. Cicliștii amatori, pasionați de competiții, pot participa la categoria Hobby, pe un traseu cu pasaje rapide, ruperi de ritm, cățărari scurte, drum forestier și single trail pe malul lacului, iar cei ce vor să trăiasca experiența unui concurs în familie pot alege categoria Family pentru copii cu vârsta între 6 și 14 ani și cel puțin unul dintre părinți.

Inițiat de Asociația Help Autism și BikeXpert în anul 2013, Rocket Bike Fest a strâns în cele 7 ediții organizate, peste 3000 de concurenți și peste 6000 de participanți, zeci de parteneri, sponsori și susținători media, cu alte cuvinte, cel mai mare eveniment sportiv dedicat conștientizării autismului.

Aşadar, fie că eşti un obişnuit al curselor de ciclism, fie un novice, ori vrei doar să-ţi încurajezi micuţii la primul lor concurs, alege cursa potrivită şi vino pe 30 septembrie la Cernica.

Înscrierile se pot face completând formularul de înscriere de pe site-ul competiției www.rocketbike.ro iar fondurile colectate din taxa de înscriere vor fi direcţionate către Asociaţia Help Autism cu scopul susţinerii programelor de terapie pentru copiii cu autism.

Pentru mai multe informații, accesează rocketbike.ro/ sau pagina de Facebook facebook.com/RocketbikeFest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *