free download 78 travel guides written by experts

Au inceput inscrierile la cea de-a XV-a editie Internetics, cel mai important festival de branding,

marketing si advertising online din Romania

Lucrările pot fi înscrise în competiția Internetics în perioada 09 septembrie – 21 octombrie, online, prin completarea formularului disponibil pe www.internetics.ro. Jurizarea proiectelor înscrise se va face în luna octombrie, iar gala de premiere va avea loc în luna noiembrie, în București.

Președintele juriului de anul acesta este Tony Högqvist, fondatorul agenției Perfect Fools din Suedia. A lansat agenția în 2002, iar în poziția de Creative Director a semnat campanii pentru Adidas, Converse, KFC sau Swarovski. A câștigat importante premii la festivaluri internaționale, printre care Cannes Lions (inclusiv Cannes Grand Prix), D&AD, Eurobest și One Show, urcând astfel agenția Perfect Fools ȋn topul celor mai bune agenții de digital din lume. Thefwa.com (Favourite Website Awards) i-a acordat de curând lui Högqvist distincția de pionier digital.

Agenția cu cele mai multe puncte obținute în competiție va câștiga titlul de Agenția Anului, iar organizatorii și juriul vor acorda și câteva premii speciale, astfel: Best Use of Technology, Most Creative Client of the Year și Best Newcomer. Agenția anului 2014 a fost Digital Star.

Competiţia este deschisă agenţiilor şi diviziilor de online, dar şi companiilor care dezvoltă proiecte în zona digitală ori sunt beneficiari ai lucrărilor.

Pentru mai multe informaţii despre structura competiţiei şi despre juriul de anul acesta, puteţi accesa site-ul oficial al festivalului, www.internetics.ro.

Festivalul este susținut de Grolsch, Absolut si United Media.

Bucuresti, 10.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *