Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Au inceput inscrierile la Academia de Showbiz

La o luna de la lansarea pe piata a labelului Academia de Showbiz, Anca Lupes si Zoli Toth te invita sa faci primul pas spre o cariera de profesionist in showbiz si anunta deschiderea listelor de inscriere pentru cursurile de impresari artistici si organizatori de spectacole.

Daca vrei sa practici bine si in cunostinta de cauza una dintre aceste profesii, vino la Academie pentru a afla de la specialisti tot ceea ce trebuie sa stii despre industria spectacolului. Nu trebuie sa ai o pregatire speciala. Daca ai absolvit liceul si ai dorinta sa-ti incerci fortele intr-un domeniu pe cit de greu, pe atit de fascinant si plin de recompense, daca meseria pe care o ai nu-ti mai aduce satisfactii si vrei o alternativa de cariera sau daca vrei pur si simplu sa intri intr-o lume in care sa lucrezi cu „vedete” si sa castigi foarte bine, atunci esti unul dintre potentialii cursanti.

Cursurile sint programate sa inceapa pe 2 octombrie 2006 si vor fi sustinute de traineri autorizati si licentiati in comunicare, marketing si management.
Cum te poti inscrie:
Trimite un mail la adresa office@starmanagement.ro si cere sa ti se rezerve un loc la cursul ales sau da un telefon la 021-312 98 24, vorbeste chiar cu Anca Lupes si ea te va inscrie pe lista cursantilor.

Desfasurarea cursurilor:
Cursurile Academiei de Showbiz au fost gindite astfel incit sa ofere in timp cit mai scurt, o cantitate cit mai concentrata de informatie.
a) daca optezi pentru cursurile de impresar artistic, pachetul va avea o durata de 80 ore, in sesiuni zilnice cu o durata de 4-6 ore.
b) pentru organizatorii de spectacole, cursurile se vor derula pe parcursul a 60 de ore, in sesiuni de 4-6 ore/ zi.

Locatie:
Cursurile vor avea loc la Centrul de Afaceri Bucuresti Sud, o cladire nou construita, cu sali de conferinta moderne, dispunind de toate facilitatile: Soseaua Oltenitei 105A – la 50 m de statia de metrou Piata Sudului.

Manualele:
Conceptul manualelor dupa care vei studia a fost elaborat de specialistii Academiei respectind standardele internationale in domeniu si integrind creativ experienta practica din industria romaneasca a spectacolului.

Cei doi parteneri de la Star Management s-au pregatit temeinic pentru a lansa cursurile Academiei si pun acum la bataie toata experienta si profesionalismul acumulat de-a lungul anilor in proiecte care au implicat toate domeniile industriei spectacolului: Anca este specializata in managementul spectacolului, fiind de altfel printre primii impresari autorizati din Romania, iar Zoli este artist, lider si manager al unuia dintre cele mai serioase si apreciate trupe romanesti, Sistem.

Inca de la infiintare, Star Management s-a aflat de partea profesionistilor, dar intr-o zona ramasa pina acum ascunsa publicului larg. Printre proiectele de consultanta oferite de companie, se afla albumul „Pur si simplu” al trupei Holograf, proiectul solo Lucian Viziru si bineinteles conceptul Sistem. De remarcat contributia companiei la implementarea Emagic Entertainment in Romania, binecunoscuta deja pentru concertele Depeche Mode si Shakira in Romania, ca si colaborarea cu Rock Your Mind in proiecte de anvergura: concertele Clawfinger, Obituary si Deftones.
 

Bucuresti, 26.07.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *