Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Au fost desemnati marii castigatori ai campaniei DEO Dance

Excursii de 2 persoane in marile capitale ale dansului: Amsterdam, Viena, Barcelona

Purtand sloganul „Dansul ne apropie, deodorantul ne tine impreuna”, campania DEO Dance, derulata in perioada 11 mai – 4 iunie 2012, si-a desemnat, prin tragere la sorti, marii castigatori:

– Ildiko – Noemi Vlador din Cluj a castigat o excursie completa (transport cu avionul si cazare la hotel de 4*)  de 4 zile in Barcelona – capitala flamenco si 2 bilete de intrare la Flamenco Show in Barcelona.

– Lavinia Mihaescu din Galati este castigatorea unei excursii complete de 4 zile in Amsterdam – capitala dansului modern si a 2 bilete de intrare la un festival de dans modern din capitala Olandei.

– Daniel Ungureanu din Iasi a castigat o excursie completa de 4 zile in Viena – capitala valsului si 2 bilete de categoria A la spectacolul „Wiena Waltzer Show”.

Mecanismul campaniei a constat in achizitionarea unui deodorant din gama pentru femei si unul din gama pentru barbati din marcile participante – Dove, Rexona sau AXE si inscrierea automata in campania DEO Dance la standurile promotionale din magazine.

Desfasurata in magazinele Carrefour si in retelele principale de hypermarket-uri din tara, campania DEO Dance a oferit zilnic premii instant constand in produse de ingrijire personala, dar si 148 de premii speciale constand intr-o tinuta completa pentru femei sau o tinuta completa pentru barbati, semnate Catalin Botezatu.

Bucuresti, 14.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *