Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Au fost desemnati castigatorii Premiilor de Excelenta IAA 2012

În cadrul galei Premiilor de Excelenţa IAA, care a avut loc pe 26 noiembrie, la Palatul Cesianu-Racoviţă, Maria Tudor (Managing Director Zenith Media) a fost desemnată Personalitatea Anului în Marketing şi Comunicare.

Aceasta a fost aleasă de către cei prezenţi la gală, dintre cei 19 câştigători ai Premiilor de Excelenţă IAA acordate anul acesta.

La categoria Clienţi, au fost acordate cinci premii: Andrei Muşetescu, Fondator/ Director General CSOP a primit Premiul pentru Excelenţă în Cunoașterea Consumatorului, Gabriela Gălățanu, Grup BM Ciuc& Silva Heineken a primit Premiul pentru Excelenţă în Brand Management, Ecaterina Săfărica, Communications Associate Director Balkans, Turkey, Israel, Caucasus and Central Asia Republics a câştigat Premiul pentru Excelenţă în Relaţii Publice, Mona Nicolici, CSR Director Petrom şi Raluca Kisescu,  Avon Cosmetics au împărţit Premiul pentru Excelenţă în Responsabilitate Socială, iar Panos Makris, Commercial Director Cosmote a primit Premiul pentru Excelenţă în Marketing.

În categoria Agenţii, au fost acordate următoarele distincţii: Premiul pentru Excelenţă în Operaţiuni de Media a fost acordat Mariei Tudor, Managing Director Zenith Media, Ioana Mănoiu, GM GMP PR şi Gabriela Lungu, GM&CD The Practice au primit Premiul pentru Excelenţă în Relaţii Publice, Costin Radu, Managing Partner The Geeks a primit Premiul pentru Excelenţă în Comunicare Digitală, Oana Cociașu, Managing Partner Lowe Medic One a fost desemnată câştigătoarea Premiului pentru Excelenţă în Relaţii cu Clienţii, Sorin Trâncă, Preşedinte FFFF a primit Premiul pentru Excelenţă în Responsabilitate Socială şi Adrian Boţan, VP Creative Excellence CEE, McCann Worldgroup a primit Premiul pentru Excelenţă în Creaţie Publicitară.

În categoria Media s-au acordat patru premii: Premiul pentru Excelenţă în presa scrisă a fost acordat lui Cristian Hoştiuc, Jurnalist Ziarul Financiar, Nadia Tătaru, Director General Itsy Bitsy , alături de Mihai Dobrovolschi şi Vlad Craioveanu, realizatori Radio Guerrilla au câştigat Premiul pentru Excelenţă în Producţie radio, Orlando Nicoară, CEO Mediafax Group a primit Premiul pentru Excelenţă în publicaţii online, iar Mona Segall, Producător General ProTV a câştigat Premiul pentru excelenţă în producţie TV.

Tot în cadrul galei, au fost acordate şi următoarele premii speciale, astfel: Premiul de Excelenţă pentru Tânărul Profesionist al anului a fost acordat lui Sebastian Olar, Copywriter McCann Erickson România, Premiul pentru Excelenţă pentru Educaţie în Marketing şi Comunicare a fost primit de Eusediu Margasoiu şi Cristina Gheorghe, consultanţi The Network, Dr. Pavel Chirilă a primit Premiul de Excelenţă pentru CSR, acordat în afara industriei, iar Neagu Djuvara a primit Premiul de Excelenţă acordat unei Personalităţi din afara Industriei.

Maria Tudor, Managing Director Zenith Media, a fost desemnată „Personalitatea Anului în Marketing şi Comunicare”. Aceasta a fost votată live, dintre câştigători, de către cei prezenţi la gală, printr-o soluţie oferită de Mediapost Hitmail. Gala a avut loc la Palatul Cesianu-Racoviţă şi a fost prezentată de Tudor Giurgiu.

Din dorinţa Comitetului IAA de a a adăuga valoare evenimentului, ediţia de anul acesta a suferit nişte modificări de structură: pentru prima dată au existat trei categorii distincte, în cadrul fiecărei dintre acestea oferindu-se premii pentru mai multe specializări profesionale.

Nominalizările candidaţilor au fost făcute în perioada 1 – 19 Noiembrie 2012, au venit din partea celor ce lucrează în industria de marketing şi comunicare şi au ţinut cont de trei criterii esenţiale: fapta în sine pentru care este nominalizată persoana respectivă, impactul pe care l-a avut în industrie şi considerente etice.

Cele 88 de nominalizări au fost analizate şi evaluate de trei comitete de jurizare distincte: Consiliul Director IAA, Senatul IAA şi un comitet format din laureaţi ai ediţiilor anterioare.

Premiile de Excelenţă IAA reprezintă o iniţiativă pe termen lung a Consiliului Director, un demers al asociaţiei de a recunoaşte, promova şi recompensa public persoanele care au contribuit decisiv la ridicarea standardelor profesionale şi etice în industria de comunicare din România.

Mai multe informaţii găsiţi pe www.iaa.ro.

Premiile de Excelenţă IAA 2012


Personalitatea Anului în Marketing şi Comunicare: Maria Tudor, Managing Director Zenith Media.

Categoria Clienţi

· Premiul pentru Excelență în Cunoașterea Consumatorului: Andrei Muşetescu, Fondator/ Director General CSOP;
· Premiul pentru Excelență în Brand Management: Gabriela Gălățanu, Grup BM Ciuc& Silva Heineken;
· Premiul pentru Excelență în Relaţii Publice: Ecaterina Săfărica Communications Associate Director Balkans, Turkey, Israel, Caucasus and Central Asia Republics;
· Premiul pentru Excelență în Responsabilitate Socială: Mona Nicolici, CSR Director Petrom şi Raluca Kisescu, Avon Cosmetics;
· Premiul pentru Excelență în Marketing: Panos Makris, Commercial Director Cosmote;

Categoria Agenţii

· Premiul pentru Excelență în Operaţiuni de Media: Maria Tudor, Managing Director Zenith Media;
· Premiul pentru Excelență în Relaţii Publice: Ioana Mănoiu, GM GMP PR şi Gabriela Lungu, GM&CD The Practice;
· Premiul pentru Excelență în Comunicare Digitală: Costin Radu, Managing Partner The Geeks;
· Premiul pentru Excelență în Relaţii cu Clienţii: Oana Cociașu, Managing Partner Lowe Medic One;
· Premiul pentru Excelență în Responsabilitate Socială: Sorin Trâncă, Preşedinte FFFF;
· Premiul pentru Excelență în Creaţie Publicitară: Adrian Boţan, VP Creative Excellence CEE, McCann Worldgroup;

Categoria Media

· Premiul pentru Excelență în Presa Scrisă: Cristian Hoştiuc, Jurnalist Ziarul Financiar;
· Premiul pentru Excelență în Producţie Radio: Nadia Tătaru, Director General Itsy Bitsy şi Mihai Dobrovolschi şi Vlad Craioveanu, realizatori Radio Guerrilla;
· Premiul pentru Excelență în Publicaţii Online: Orlando Nicoară, CEO Mediafax Group;
· Premiul pentru Excelență în Producţie TV: Mona Segall, Producător General ProTV;

Premii speciale:
Premiul de Excelenţă pentru Tânărul Profesionist al Anului: Sebastian Olar, Copywriter McCann Erickson;
Premiul pentru Excelenţă pentru Educaţie în Marketing şi Comunicare: Eusediu Margasoiu & Cristina Gheorghe, consultanţi The Network
Premiul de Excelenţă pentru CSR, acordat în afara industriei: Dr. Pavel Chirilă
Premiul de excelenţă acordat unei personalităţi în afara Industriei: Neagu Djuvara


Bucuresti, 27.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *