free download 78 travel guides written by experts

Au fost alese finalistele Next Top Model

Suspansul i-a ţinut pe telespectatori aproape de Antena 1

Mădălina şi Ema sunt cele două finaliste care luptă pentru mult râvnitul titlu de top model. Semifinala Next Top Model a fost aseară pe primul loc în preferinţele telespectatorilor. Narcisa Sălbatică se menţine în top.

Suspansul de a afla care sunt cele doua finaliste Next Top Model by Cătălin Botezatu i-a ţinut pe români aprope de Antena 1. Ediţia de aseară a emisiunii s-a impus pe primul loc în clasamentul audienţelor, la nivelul targetului 15-54 urban, cu o medie de 472.000 de telespectatori. Mădălina şi Ema au fost alesele juriului, în defavoarea Roxanei care a trebuit să părăsească competiţia.

Probele la care le-a supus ieri Cătălin Botezatu pe cele trei semifinaliste le-au dat fetelor bătăi de cap, dar au făcut cu siguranţă deliciul telespectatorilor. În intervalul 20.20 -22.00, Antena 1 a înregistrat un rating mediu de 7.4 puncte şi o cotă de piaţă de 20.2 %, impunându-se lider de piaţă. Locul al doilea a fost ocupat de postul Pro TV, cu 6.3% rating şi 17.3% share, iar cea de-a treia poziţie de Acasă Tv, care a înregistrat 2.7% rating şi 7.3 % cotă de piaţă.

Pentru fiecare ediţie a show-ului, Cătălin Botezatu le-a pregătit fetelor tot felul de surprize. Au bifat rând pe rând prezentãri de modã pe nisip, în inima deşertului sau chiar în apã, şedinţe foto în lifturile glonţ din Dubai sau la -28 de grade, surprinzându-şi de fiecare dată în mod plăcut telespectatorii. Aseară, fetele au avut parte de o nouă şedinţă foto ieşită din comun: au trebuit să pozeze îmbrăcate doar în sare. Şi ce loc ar fi fost mai potrivit pentru un astfel de shooting dacă nu o salină.

Minutul de aur a fost înregistrat la ora 21.52, la momentul deciziei juriului, când Antena 1 a fost urmărita de 1 229 000 de telespectatori din mediul urban, de două ori mai mulţi decât cei care, la aceeaşi oră, urmăreau Pro Tv.

Deşi nu le-a fost deloc uşor să suporte atâtea kilograme de sare chiar pe piele, frumoasele aspirante la titulatura de top model internaţional au învăţat de-a lungul celor 10 ediţii ale show-ului să aibă o atitudine profi. Deşi Roxana era până acum una dintre concurentele cu cele mai fashon fotografii la shootinguri, frumoasa băcăuancă a ratat aseară calificarea în marea finală, juriul alegându-le pe Ema şi Mădălina. Care dintre ele va fi marea câştigătoare, telespectatorii vor afla joi, 22 aprilie, de la 20.20.

Pe primul loc în preferinţele telespectatorilor s-a situat aseară şi telenovela Narcisa Sălbatică. Serialul ai cărui protagonişti sunt Alina Puşcaş şi Gabriel Duţu a înregistrat pe targetul 15-54 urban, un rating mediu de 5.8% şi o cotă de piaţă de 15.7 procente, surclasând programele concurenţei. Locul secund a fost ocupat şi de această dată de Pro Tv, cu 5 puncte rating şi 13.6 % share, iar poziţia a treia a fost ocupată de Prima Tv, cu 3.3 procente audienţă medie şi 9% cotă de piaţă.

Sursa:GfK Romania S.R.L.
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1
Analiza este facuta pe targetul 15-54 urban si all urban
Perioada 14 aprilie 2011

Bucuresti, 15.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *