free download 78 travel guides written by experts

Atmosfera se incinge in aceasta seara la Burlacul

Vladimir şi Adelina- sãruturi pasionale în vãzul tuturor

Atmosferã incendiarã în cel de-al cincilea episod Burlacul, difuzat în aceastã searã, de la 20:20, la Antena 1. Marea câştigãtoare a unui concurs de bowling organizat ad-hoc, frumoasa Adelina primeşte din partea Burlacului o invitaţie la o cinã romanticã. Atmosfera se încinge pe datã între cei doi tineri, astfel cã seara se încheie cu sãruturi pasionale chiar pe ringul de dans.

Fruntaşa unei competiţii de bowling, organizatã ad-hoc la o ieşire în oraş, frumoasa Adelina are parte de o rãsplatã pe cinste: o întâlnire privatã alãturi de mult râvnitul Burlac. Astfel cã cei doi tineri pornesc agale cãtre un faimos restaurant din Bucureşti, loc în care spiritele se încing pe datã.

Vladimir şi Adelina profitã de atmosfera romanticã şi de muzica bunã şi se apropie tot mai mult pe ringul de dans. Pe acordurile melodiei „I wish I could be close to you”, cei doi tineri sã sãrutã pasional în vãzul tuturor. Cum vor privi celelalte concurente aceastã întâlnire, rãmâne de vãzut în aceastã searã, de la 20:20, în cel mai nou episod Burlacul.

Telespectatorii Antena 1 vor putea urmări cele mai tari momente şi cele mai noi informaţii accesând pagina oficială a emisiunii burlacul.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/burlacul.

Bucuresti, 29.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *