metalshow

Atletico Madrid a câștigat aseară meciul împotriva nemților de la Bayern Munchen

Atletico Madrid continuă să surprindă fanii celui mai frumos fotbal din Europa! Echipa antrenată de Simeone a câștigat aseară meciul tur al semifinalelor UCL împotriva celor de la Bayern Munchen.

Meciul transmis de PRO TV a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de aproape 1.3 milioane de telespectatori la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 21:46 – 23:36. Cel mai urmărit minut al competiției, de la 22:17, a reunit peste 1.6 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, meciul a fost lider de audiență, obținând 8.5 puncte de rating și 22.2% share, în timp ce postul de pe locul doi a înregistrat 6 puncte de rating și 15.6% share.

Spaniolii au surprins din nou aseară. După ce în sferturile UCL a trecut de Barcelona (scor general 3-2), formația lui Simeone a câștigat aseară meciul tur din semifinalele UEFA Champions League prin golul marcat de Saul Niguez în minutul 11. Jucătorul lui Atletico a driblat succesiv 4 adversari, marcând unicul gol al partidei.

Diseară, de la 22:00, PRO TV transmite LIVE semifinalele UEFA Europa League dintre Villarreal și Liverpool!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *