free download 78 travel guides written by experts

Atisreal adopta brandul unic BNP Paribas Real Estate incepand cu iunie 2009

Incepand cu luna iunie 2009 Atisreal isi va desfasura activitatea sub o identitate unica – BNP Paribas Real Estate – in toate regiunile unde compania este prezenta, inclusiv in Romania, sprijinind acest brand unic si implicarea activa a grupului BNP Paribas in domeniul imobiliar. Decizia de adoptare a numelui BNP Paribas Real Estate a fost luata pentru indeplinirea a trei obiective majore:

– Pentru a raspunde mai bine cerintelor clientilor. “BNP Paribas Real Estate” defineste cel mai bine ce isi doresc clientii si ceea ce reprezinta compania noastra: un furnizor unic la nivel global de servicii multi-expertiza in domeniul imobiliar. Acest brand va permite o mai buna intelegere a expertizei specifice si serviciilor pe care le oferim clientilor nostri in toate sectoarele:
o Evaluari
o Consultanta
o Tranzactii
o Property Management
o Investment Management
o Property Development

– Pentru o pozitionare clara a BNP Paribas Real Estate la nivel international, prin consolidarea achizitiilor recente din Europa, Orientul Mijlociu si India, cu scopul extinderii acoperirii internationale. Tot din acest punct de vedere, desfasurarea activitatii la nivel global sub brandul unic BNP Paribas Real Estate ne va consolida identitatea, intarindu-ne astfel pozitionarea atat la nivel local, cat si international.

– Pentru a sprijini strategia companiei. Acest proces de re-branding a fost atent conceput pentru a incuraja tranzactiile internationale si a facilita interactiunea cu expertiza financiara a grupului BNP Paribas. Numele “BNP Paribas Real Estate” a fost ales datorita prezentei sale puternice pe pietele internationale si avantajelor pe care le ofera brandul BNP Paribas.

Aceasta tranzitie catre brandul unic BNP Paribas Real Estate se va realiza in doua etape:
– Subsidiarele din Romania, Belgia, Irlanda, Italia, Jersey, Luxembourg si Statele Unite vor adopta noul brand in primul trimestru din 2009
– In Franta, Marea Britanie, Germania si Spania procesul va avea loc in cel de-al doilea trimestru din 2009.

BNP Paribas Real Estate este unul dintre liderii din Zona Euro si a 4-a companie de consultanta imobiliara ca marime in Europa.

Atisreal este cel mai cunoscut brand care va adopta numele BNP Paribas Real Estate, avand o prezenta puternica in special pe pietele din Franta, Germania, Spania si Marea Britanie. In Romania Atisreal este unul din principalii jucatori internationali in domeniul consultantei imobiliare. Vom continua sa oferim clientilor nostri servicii de tranzactii, consultanta si evaluari sub brandul BNP Paribas Real Estate.

Philippe Zivkovic, Presedintele BNP Paribas Real Estate comenteaza: “Adoptarea unui brand unic cu notorietate precum BNP Paribas Real Estate are o semnificatie deosebita nu numai pentru pozitionarea companiei pe pietele unde aceasta este prezenta, ci demonstreaza determinarea, viziunea pe termen lung si strategia grupului. Consider ca aceste aspecte sunt relevante pentru vitalitatea companiei noastre. Acest proces de rebranding reprezinta deasemenea o promisiune pe care o facem clientilor nostri la nivel international. Sunt foarte increzator in impactul pozitiv pe care numele BNP Paribas Real Estate il va genera pentru acestia: vor beneficia de o vizibilitate mai buna si de acces usor la o gama completa de servicii oferite de o singura companie.”

Ioana Momiceanu, Presedinte si Managing Director al Atisreal Romania a adaugat: “Anticipam un impact pozitiv al brandului BNP Paribas Real Estate pe piata din Romania, care are nevoie de prezenta unor companii internationale credibile ce isi pot dezvolta activitatea la nivel local bazandu-se pe serviciile de calitate si reteaua internationala a unui grup puternic si cunoscut precum BNP Paribas Real Estate. In Romania brandul BNP Paribas Real Estate va intari increderea clientilor nostri in serviciile de calitate pe care le oferim, reprezentand o garantie puternica datorita fortei internationale a grupului BNP Paribas.”

Bucuresti, 04.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *