free download 78 travel guides written by experts

Atisreal a ales AD(D)VERITAS

Campania de comunicare pentru Atisreal a fost adjudecată

Agenţia de publicitate AD(D)VERITAS a căştigat contul Atisreal pe întreg anul 2008.  Decizia asupra colaborării s-a luat în urma unui pitch organizat în luna februarie a.c. Atisreal este o subsidiară a BNP Paribas Real Estate, divizia de real estate a grupului francez BNP Paribas, cotată printre primele 10 bănci din lume.  Aceasta divizie este leader european în domeniul serviciilor de real estate oferind: consultanţă în domeniul vânzărilor şi închirierilor de proprietăţi imobiliare, investiţiilor, evaluărilor şi studiilor de piaţă. Intrarea pe piaţa din România s-a realizat în februarie 2008, după achiziţia unuia din primii cinci jucători de pe piaţă, Cornerstone International.

Atisreal, divizia imobiliară parte a grupului francez BNP Paribas, deţine 60 de birouri în Europa, dar a încheiat şi parteneriate cu mai multe companii din America şi Asia.  Compania franceză a înregistrat în 2006 o cifră de afaceri de 340 de milioane euro şi a intermediat circa 5.000 de tranzacţii. În România, compania va oferi clienţilor internaţionali servicii de vânzare şi închiriere, investiţii, consultanţă şi cercetări de piaţă.

Strategia de comunicare şi conceptele creative propuse de agenţia de publicitate AD(D)VERITAS contureaza clar profilul Atisreal – un partener de încredere pe piaţa din România, un expert care cunoaşte până în cel mai mic detaliu piaţa locală imobiliară şi care este capabil să ofere mai mult decât intermediere de tranzacţii imobiliare.

Campania a demarat la începutul lunii aprilie şi se va desfăşura în presa scrisă financiară şi de specialitate, în cotidiene naţionale şi prin marketing direct.

„Propunerile creative oferite de agenţia AD(D)VERITAS au urmărit obiectivele de comunicare ale companiei Atisreal. Aceasta s-a dovedit a fi o agenţie creativă, cu o echipă tânără şi dinamică de profesionişti care a înţeles cererea noastră şi a venit într-un timp foarte scurt cu cea mai bună soluţie creativă.” Roxana Hapan, director marketing Atisreal.

Cluj-Napoca, 18.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *