Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Atingerea sultanului

Hakan Yel
Editura Tritonic

Un scris marunt – o poarta pentru cititor in cele peste 240 de pagini de a ajunge in locuri interesante si mai ales o invitatie la meditatie. Dupa cum bine scrie Bogdan Hrib intr-un text aparut pe coperta 4: "Ce-ar fi daca sultanatul s-ar reinstala? Cum s-ar simti Europa cu un nou Imperiu Otoman in coasta?".

Chiar! Cum ar fi! Aflati citind Atingerea sultanului – un romant captivant de la primele randuri. Autorul reuseste sa isi mentina cititorul permanent in alerta, sa il determine sa citeasca rapid intreaga carte. Personajele pe care le veti intalni in roman sunt bine create, iar situatiile veridice – elemente ce contribuie la succesul acestui roman.

Hakan Yel, nascut in 1968 la Istambul, a scris articole si in paralel lucra in calitate de copywriter intr-o agentie. Atingerea sultanului este primul roman al sau – aparut in 2005 – Hakan Yel lucrand in prezent la cea de-a treia carte.

O viziune interesanta venita din partea unei persoane ancorate in realitatile locului. Un contemporan ce propune o perspectiva ce ar putea deveni realitate. Povesti interesante intretesute si teme bine atinse – veti vedea, printre altele, o discutie intre persoane de diferite religii si modul in care reusesc acestea sa ajunga la ceva comun – si nu sa se certe (p. 94) – toate se regasesc in cea de-a 11-a carte din Crime scene. Un roman cu o tema provocatoare – o carte pe care va invitam sa o cititi si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *