free download 78 travel guides written by experts

Atentie: se fac recrutari

Cupa Bloggerilor la Laser Tag da startul primei editii. Sunt chemati la datorie toti membrii blogosferei dornici sa se inroleze in competitie. Regimentul Laser Tag pune la bataie 80 de locuri, pentru 16 echipe de bloggeri curajosi. Inrolarea se face pe invita.ro in perioada 27 – 10 mai, numai in plutoane de cate 5 recruti. Confruntarea va avea loc pe campul de lupta al arenei LaserMaxx Romania, iar operatiunea se va intinde pe 3 saptamani, intre 11 si 26 mai.

Invita.ro a pus la cale planul de atac si a stabilit atent strategia pentru a-si reconfirma pozitia in domeniul organizatoric. Echipa invita.ro, care s-a ocupat indeaproape de operatiunea Laser Tag, ii incurajeaza pe bloggeri sa se inscrie in competitie: “ Cupa Bloggerilor la Laser Tag este o provocare in primul rand prin organizarea pe echipe, membrii acestora fiind nevoiti sa se sustina reciproc. Dincolo de acest aspect, principalul obiectiv e ca toti participantii sa se simta bine si sa dea tonul la distractie in blogosfera.”

Aliatul invita.ro in operatiune este LaserMaxx Romania, care le asigura recrutilor toate echipamentele necesare in confruntare. Capitanul lor, Adrian Mateescu, transmite blogosferei urmatorul mesaj: “Ne bucuram ca impreuna cu invita.ro putem sa lansam aceasta provocare bloggerilor. Sunt persoane foarte deschise si comunicative si sunt convins ca vor percepe aceasta provocare ca pe un prilej de socializare si, cel mai important, de distractie impreuna cu prietenii care impartasesc aceeasi pasiune. Nu excludem insa componenta competitiva, dar suntem siguri ca intreg evenimentul se va desfasura sub egida fair play-ului.”

Sustinatorii neconditionati ai operatiunii: Metropotam.ro, Dupa bloguri
Parteneri media: Realitatea.net, Cotidianul.ro, Standard.ro

Invita.ro este un website care te ajuta sa iti organizezi iesirile cu prietenii sau mai bine zis sa reusesti sa ii aduni: concerte, petreceri publice sau private, plecari la munte, dat cu placa sau cu bicicleta, iesiri la laser tag sau paintball, evenimente programate sau nu.

Iti poti invita prietenii la evenimente existente deja pe site sau poti organiza tu propriul eveniment, poti sa confirmi participarea ta, pentru ca ceilalti sa stie si sa vada si vezi cine mai vine ca sa iti faci noi prieteni.

Arena LaserMaxx Romania, situata in incinta City Mall este prima arena de laser tag din tara, deschisa in martie 2007. Calitatea timpului petrecut la LaserMaxx reprezinta o prioritate, de aceea in bar sunt disponibile Hockey Table, LaserSniper, fusbal, darts si TV. Arena se intinde pe un spatiu 1000 mp oferind clientilor pe langa varietatea de activitati si de beneficii, o atmosfera deosebita. Mereu  dinamic si inovator, LaserMaxx a reusit sa devina un reper pe piata de timp liber atat prin  calitatile jocului dar si prin serviciile si beneficiile oferite clientilor sai. 

Bucuresti, 30.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *