free download 78 travel guides written by experts

Atentie, copii, la TVR 2

Sâmbătă, 18 octombrie, de la ora 9.00, TVR 2 aduce un nou program de mare interes atât pentru cei mici, cât şi pentru părinţii lor. Este vorba de Atentie, copii!, o emisiune săptămânală despre cei mai talentaţi prichindei.
Atentie, copii! va fi un magazin cu portrete neconventionale ale unor micuţi deosebiţi care s-au remarcat şi au luat premii în diverse domenii: muzică, pictură, sport, dansuri, matematică, fizică.

Producătoarea Dana Armaşu şi-a propus ca, prin acest program, să inducă respectarea şi recunoaşterea valorii de la ce vârste foarte mici. Atentie, copii! va fi o alternativă la avalanşa de programe tv în care tânăra generaţie are ca modele tot felul de dive, soţii de milionari sau copii de bani gata cu maşini şi prieteneԠ„tunate".

Prima ediţie va avea ca protagonişti trei copii deosebiţi: Andrada Dode, nouă ani, interpretă de muzică pop, Tiberiu Ciouca, 11 ani, multi-premiat la concursurile de matematică şi informatică, practicant de dans sportiv, şi Andrei Bosoancă, nouă ani, un expert într-ale fotografiei, pasiune pe care o cultivă de când avea şase ani.

Bucuresti, 17.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *