free download 78 travel guides written by experts

ATEN ON!

Premiere în cadrul expoziției virtuale pe 28 septembrie

Taipei, Taiwan – ATEN International, lider mondial în soluții de conectivitate AV/IT și sisteme complete de administrare, anunță astăzi în premieră prima sa expoziție virtuală în care va prezenta soluții în premieră – ATEN ON! care va avea loc pe 28 septembrie 2020.

Organizații și persoane din toate domeniile se adaptează rapid la noile schimbări cauzate de pandemia de COVID-19, care a afectat afacerile, școlile și instituțiile statului. Munca la distanță sau învățarea la distanță solicită investiții puternice și multe afaceri vor avea nevoie să ofere servicii online într-un viitor predictibil.

ATEN ON! Este următorul pas în călătoria noastră prin care transformăm noua normalitate într-o normalitate mai bună. Prin acest eveniment virtual, veți avea parte de accesul exclusiv la discuțiile Experților ATEN, având prilejul de a interacționa cu ei. Vor fi lansări live de produs și un tur virtual al soluțiilor ATEN de top pentru domeniul public, al educației, sănătății și producției.

ATEN ON_Expo

”Noua realitate virtuală ne provoacă să fim pregătiți, să înțelegem ceea ce va urma și să avem condițiile pentru a fi mai eficienți, a aborda cu soluția potrivită fiecare provocare. Participând la expoziția virtuală ATEN ON! vom ști cum să ne dezvoltăm afacerea mai eficient, răspunzând tendințelor actuale ale pieței”, declară Bogdan Mihalcea, Country Manager ATEN România.

La link puteți afla, ca o primă impresie, ceea ce ATEN va prezenta la expoziția virtuală ATEN ON! Vă invităm să vă înregistrați pentru a salva timpul necesar în agendă. Așteptăm cu nerăbdare să ne întânim acolo! Când? Pe 28 septembrie, la ora 11 AM (GMT+8).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *