metalshow

Atelierul de Peisagistica ofera clientilor sai

gradini organice desavarsite

Biroul de Arhitectura Pintilie (BAP), companie ce isi desfasoara activitatea pe piata de proiectare de constructii din anul 2003, isi largeste gama de servicii oferite prin lansarea Atelierului de Peisagistica, divizie profilata pe proiectarea de gradini organice publice si private. Atelierul de Peisagistica ofera clientilor sai servicii complexe si comprehensive de proiectare a gradinii. Dosarul de proiectare contine un plan detaliat, un caiet de sarcini, un memoriu tehnic si devizul de materiale dendro-floricole si de constructii necesare. La cerere, Atelierul de Peisagistica ofera si servicii de supraveghere a lucrarilor de executie pentru ca in final gradina sa corespunda exact specificatiilor din proiectul inmanat clientului.

"Divizia de proiectare peisagera a BAP a luat fiinta din dorinta de a oferi clientilor beneficiile unei gradini organice desavarsite. Dincolo de frumusetea plantelor, Atelierul de Peisagistica se orienteaza in primul rand catre unitatea gradinii si catre elementele comune pe care trebuie sa le aiba aceasta cu cladirea. Iata inca un motiv pentru care fiecare gradina proiectata de noi este cu adevarat unica", sustine Lidia Bucataru, reprezentant al Atelierului de Peisagistica.

Proiectele Atelierului de Peisagistica sunt elegante si, cel mai important, functionale si ecologice – si aceasta abordare este datorata permanentei documentari asupra cerintelor si ofertelor prezente pe piata nationala si de urmarire a tendintelor pietei internationale de proiectare si executare a gradinilor conform standardelor UE.

Agricultura organica (ecologica) este acel tip de agricultura care se bazeaza pe minimalizarea folosirii de materiale externe, pe interzicerea utilizarii substantelor chimice de sinteza ca fertilizanti si amelioratori ai solului, pesticide, ingrediente pentru prepararea furajelor, ingrediente si auxiliari pentru prepararea alimentelor.

Despre Atelierul de Peisagistica
Atelierul de Peisagistica este o divizie a BAP ce ofera un serviciu complet si comprehensiv de proiectare a spatiilor verzi publice si private si de supraveghere a lucrarilor de amenajare. Atelierul de Peisagistica isi desfasoara activitatea conform standardelor UE cu privire la agricultura organica.

Despre Biroul de Arhitectura Pintilie (BAP)
BAP isi desfasoara activitatea pe piata de proiectare de constructii din anul 2003, timp in care a acumulat un portofoliu consistent de proiecte rezidentiale si industriale: Fan Courier, Edrinks, Romari&SAS, Kara Distrib, Radet Constanta, IDM Exchange. BAP isi conduce activitatea dupa un sistem de management al calitatii certificat SR-EN ISO 9000/2001 de catre Lloyds.

Bucuresti, 3.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *