free download 78 travel guides written by experts

Atelierul de Croit Imagini lanseaza concursul Micii fotografi ai anului 2012

In cadrul Saptamanii Globale de Actiune pentru Educatie prin Imagine, respectiv fotografie, Atelierul de Croit Imagini a lansat concursul “Micii fotografi ai anului 2012”. Toti copiii cu varste cuprinse intre 6 si 18 ani sunt asteptati sa-si incarce fotografiile pe blog. Primii sapte clasati vor participa la o tabara de creatie de o saptamana de fotografie urbana in Bucuresti, care va avea loc in vara acestui an. Marele premiu este participarea intr-o tabara de vara de fotografie in Transilvania, ce va avea loc in luna august 2012.

“Fiecare copil crede, simte si vede lumea in modul sau unic. Concursul de fotografie organizat de Atelierul de Croit Imagini celebreaza unicitatea locului copiilor in lume, ofera acestora o "voce" vizuala si ne incurajeaza sa incetinim ritmul si sa ne uitam la lumea ce ii inconjoara. Sunt sigura ca o sa fie o experienta uluitoare sa vedem toate inscrierile si sa vedem cum fiecare copil poate surpinde imagini extraordinare in locuri pe care multi dintre noi le-ar trece cu vederea”, a declarat Alisa Tarciniu, fondator Atelierul de Croit Imagini.

Printre multele premii ale concursului sunt vouchere la cursuri de fotografie, carti de fotografie, intalniri cu fotografi renumiti, vouchere de imprimare a fotografiilor, fotografii printate intr-un portofoliu de arta, expozitii de grup si individuale, dar si premii surpriza pentru parintii care isi incurajeaza copii sa isi dezvolte continuu partea creativa! Toate fotografiile inscrise in concurs vor primi un Certificat de Participare. Fotografiile castigatoare si alte fotografii deosebite vor fi premiate cu Photo Award Certificate.

In cadrul concursului sunt trei categorii de varsta: 6 – 9 ani, 10 – 14 ani si 15 -18 ani. Exista si o sectiune speciala: “mereu copii” in care toti oamenii mari care inca privesc lumea ca un copil sunt invitati sa isi inscrie fotografiile pe tema concursului. Pe 23 iunie 2012 ne intalnim la Gala de Premiere unde ii vom sarbatori pe cei mai mari mici fotografi si croitori de imagini din concurs. Socializam, admiram expozitia celor mai bune lucrari participante, schimbam impresii, facem planuri de vacanta si ne facem topurile personale. Apoi, ne bucuram de multele premii si de prima zi de vacanta!!!

Tema: trimite o fotografie pentru categoriile Portret/ Umor/ Favorita mea.

Pentru mai multe detalii despre conditiile de participare, regulament si concurs, va rugam sa consultati Atelierul de Croit Imagini. Toate fotografiile castigatoare vor fi postate pe blog si vor putea fi votate pentru cele doua premii de popularitate: cel al copiilor si premiul de popularitate acordat de parinti. Participarea la acest concurs este gratuita. Inscrierea fotografiilor se face pana la data de 10 iunie 2012.

Atelierul de Croit Imagini este un concept care porneste de la bucuria fotografei Alisa Tarciniu de a lucra cu cei mici care vine dintr-o lunga experienta in domeniu concretizata in munca la un studiu foto de profil, dar si la proiecte precum Pasarea de foc, primul spectacol de dans comunitar din Romania, proiect pentru care a fost fotograf oficial. Primele cursuri ale Atelierului s-au desfasurat la libraria Humanitas Kretzulescu, fiind urmate de o intreaga serie in cadrul taberei de creatie „Vara pe ulita” de la Muzeul National al Satului din Bucuresti. Cursurile Atelierului au continuat la Institutul Cultural Francez si libraria Carturesti Verona din Bucuresti.

Bucuresti, 30.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *