free download 78 travel guides written by experts

Ateliere de creatie si dezvoltare emotionala, la Librarium Palas

Sambata, 3 noiembrie si dumunica, 4 noiembrie, copiii nu pot lipsi de la Librarium Palas (vis-a-vis de Caruselul Venetian) pentru ca este un week-end dedicat lor. Va asteptam cu un atelier de dezvoltarea competentelor emotionale, sociale si cognitive si cu atelierul de creatie „Mozaic de toamna”.

Atelierul de dezvoltare emotionala este un program educativ ce faciliteaza optimizarea psiho-emotionala a copilului si il sprijina in dezvoltarea competentelor emotionale si sociale: acceptare neconditionata de sine, abilitati de relationare interpersonala, strategii de rezolvare de probleme si luare de decizii, abilitati de a face fata emotiilor problematice, abilitatea de comunicare cu parintii.

Modulele atelierelor au la baza un program educational conceput de specialisti in domeniul educatiei rational emotive si comportamentale in care se lucreaza dupa manuale special concepute in acest scop, adaptate la caracteristicile de varsta ale copiilor.

Activitatile sint concepute pentru a fi utilizate in grupuri de copii cu aproximativ aceeasi varsta si in fiecare saptamana abordeaza secvential cate o abilitate sociala, emotionala, cognitiva.

In fiecare sambata (grupa 5-7 ani) si duminica (grupa 7-12 ani) la ora 11.00, va asteptam cu cei mici la Librarium Palas pentru a imbina relaxarea si joaca cu dezvoltarea emotionala a copiilor dumneavoastra.

Coordonator program: Psih. dr. Diana Teodorescu- psihoterapeut specializat in terapii cognitiv comportamentale; psiholog specialist in psihologie educationala, cu peste 10 ani experienta in evaluare psihologica, consiliere si terapie pentru copii, adolescenti; formator in domeniul educational.

La atelierul de creatie „Mozaic de toamna” ne vom juca cu tot ce are mai bun toamna: semintele. Vom realiza tablouri si accesorii, si la sfarsit vom desena impreuna cu Roxana Gherghinis.

Atelierele de creatie se desfasoara in fiecare sambata si duminica, incepand cu ora 17.00.
Grupa de varsta: 4-10 ani

Taxa de participare la fiecare atelier: 20 lei

Inscrierile se fac telefonic (0332.730.743 / 0754.096.248 ), pe e-mail (librariumpalas@librariumgrup.ro) sau direct in librarie.

Va asteptam cu drag!

Bucuresti, 02.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *