Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

ATELIER SAPTE demareaza o campanie de responsabilizare

a shopperilor in vederea colectarii selective a deseurilor

ATELIER SAPTE da startul in luna noiembrie unei campanii de responsabilizare a shopperilor in vederea adoptarii acestora a unui comportament responsabil fata de mediu.

Derulata la nivel national, in principalele retele de hypermarket si supermarket, si implementata cu ajutorul GRUP SAPTE, campania se adreseaza tuturor consumatorilor prezenti in magazine si are ca obiectiv informarea acestora cu privire la colectarea selectiva a deseurilor. Pe toata perioada derularii campaniei, shopperii vor avea la dispozitie in magazine recipiente speciale pentru colectarea selectiva a deseurilor din plastic si hartie si vor primi de la reprezentantii GRUP SAPTE informatii privind punctele si modalitatile de reciclare ale acestora.

ATELIER SAPTE este o agentie de comunicare integrata, specializata in branding si marketing experiential. Zonele de expertiza ale ATELIER SAPTE sunt reprezentate de servicii de Promotional Marketing, Shopper & Trade Marketing si Events Marketing.

ATELIER SAPTE dezvolta pentru clientii sai campanii de comunicare integrate, ce au la baza interactiunea consumatorilor cu brandul promovat, atat in medii de comunicare directa cat si in media. Capabilitatile ATELIER SAPTE acopera strategie, creatie, PR, productie si management de proiect.

Bucuresti, 19.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *