metalshow

Atelier de dans cu invitat special din Belgia

DIn luna octombrie gazduim in Bucuresti unul dintre cei mai premiati dansatori din Europa. La doar 21 de ani are pe “centura” nu mai putin de 20 de locuri 1, obtinute la concursuri de prestigiu din Europa. Originar din Belgia, Alex The Cage (Legion X Crew) reprezinta o sursa de inspiratie pentru toti dansatorii romani, indifferent de nivelul de pregatire.

Alex va sustine doua workshopuri in Bucuresti, in data de 26 septembrie, si alte cateva in mai multe orase din Romania, in perioada 25 – 28 septembrie 2015., alaturi de Florin (FOFO) – dansator ALEX VELEA si SID, unul dintre cei mai renumiti dansatori de HIP HOP din tara.

Biletul de intrare pentru Bucuresti va costa 60 de lei pentru un curs (1h 30) si 120 lei pentru doua cursuri (3h) + Bonus doua cursuri gratuite (1h30) cu Fofo (WhoGonStopUs) si Robert Tatoi (Sid) . Participantii ce doresc sa beneficieze de oferte si discount, trebuie sa stie ca pana in data de 20 septembrie se acorda:
– 15% reducere la inscriere
– 10% reducere la grupuri de peste 6 persoane.

Dupa data de 20 septembrie toate reducerile vor fi inactive.

Cateva dintre performance-urile sale aici:
Alex The Cage:

Fofo (WhoGonStopUs)

Sid:

Numarul de participanti targetat este de 60 pentru fiecare workshop. Totodata, vom permite si accesul publicului.

Din seria evenimentelor organizate de noi amintim: Workshop Les Twins (dansatori Beyonce), Dave Scott (coregraf You got Served, Step Up), Sir Ledgen (dansator Nicki Minaj), Ian Eastwood (Youtube celebrity), Cliff Mcghee (dansator Ne-yo) si multi altii.

Eveniment Facebook:
https://www.facebook.com/events/181244218873878/.

Bucuresti, 03.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *