Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Atelier cu povesti regale pentru copii

În luna copiilor, Curtea Veche Publishing şi Librăria Bastilia au pregătit o surpriză pentru cei mici, aducându-le bucuria de a descoperi mai multe despre lumea regală. Sâmbătă, 16 iunie, începând cu ora 11.30, copiilor le va fi prilejuită întâlnirea cu Liana Greavu, Asistenta Personală a Alteţei Sale Regale Principesa Margareta a României, care le va povesti mai multe despre Regina Maria şi despre viaţa de la Casa Regală, urmând un atelier de teatru şi lectură în jurul volumului “Poveştile Reginei Maria a României”, susţinut de artistele Daniela Mişcov şi Magda Condurache.

Evenimentul face parte din proiectul Cufărul cu poveşti iniţiat de Librăria Bastilia (Piaţa Romană, nr. 5, Bucureşti) şi este dedicat copiilor cu vârste între 6 şi 12 ani, dar şi părinţilor acestora. Discuţia cu Liana Greavu despre Regina Maria şi protocolul de la Casa Regală, însoţită de fotografii sugestive, va fi urmată de lectura poveştii “Insula Şerpilor” din volumul cu basme scrise de Regina Maria şi de un atelier de teatru interactiv. În partea a doua a atelierului, cei mici vor descoperi pietre preţioase adevărate (safir, lapis lazuli, agat, diamant, onix), aşa cum fac şi eroii basmului “Insula şerpilor”, după care vor desena un afiş al poveştii.

Volumul “Poveştile Reginei Maria a României” (Curtea Veche Publishing, 2010) este o colecţie de treisprezece basme scrise de Majestatea Sa Regina Maria în jurul anului 1920, toate inspirate de dragostea pentru România şi poporul român. În volum apar ilustraţii cu Regina Maria a României, Regele Ferdinand I, cei cinci copii ai acestora – Carol (viitorul rege Carol al II-lea), prinţul Nicolae, principesele Elisabeta, Maria şi Ileana şi prinţul Mihai (viitorul rege Mihai I al României).

Întrucât volumul este cartea-vedetă a lunii la Librăria Bastilia, cei mici mai pot participa la un atelier de poveşti şi teatru interactiv pe 23 iunie.

Locurile sunt limitate, de aceea toţi cei interesaţi sunt rugaţi să facă o rezervare până vineri, 15 iunie, la ora 17.00, la adresa bogdana.popa[at]curteaveche[punct]ro sau la numărul de telefon 0752 167 534.

Bucuresti, 14.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *