free download 78 travel guides written by experts

Atacuri dure la Next Top Model

Uite ce acuzaţii i se aduc Sânzianei, tânăra care a crescut într-un centru de plasament!

A şocat cu o poveste de viaţă cutremurătoare. Mama ei a fost cercetată penal pentru crimă, dovedindu-se apoi că are probleme psihice, iar ea şi fratele ei au ajuns într-un centru de plasament. Deşi a încercat să-şi ţină ascuns trecutul, la un moment dat, Sânziana, concurentă la Next Top Model, s-a deschis faţă de celelalte fete mărturisindu-le că primeşte doar 84 de lei la trei luni. Povestea ei tulburătoare le-a impresionat profund, însă, de curând, lucrurile au luat o turnură neaşteptată. Câteva dintre concurente susţin că Sânziana minte în anumite privinţe şi s-au coalizat pentru a o demasca! Uite ce acuzaţii îi aduc!

Lupta devine din ce în ce mai dură la Next Top Model, iar fetele se folosesc de toate armele. Susţinând că rezultatele Sânzianei la capitolul modelling nu sunt foarte bune, o parte dintre ele au afirmat răspicat că aceasta este favorizată în concurs, motivul fiind trecutul ei. Acuzaţiile devin însă din ce în ce mai dure, una dintre fete mărturisind că în realitate Sânziana este foarte rea şi că ceea ce se vede în emisiune nu este ceea ce văd ele când camerele de filmat se închid. Mai mult, Sânziana ar minţi în privinţa banilor pe care îi are la dispoziţie.

“Mi-am cumpărat haine de 1 milion 500… puţin, mi-am cumpărat pantofi de 2 milioane, puţin şi aici… şi am 84 de lei o dată la trei luni şi cumpăr haine non stop când am ocazia să mă duc la mall. Ai impresia că din aia 80 de lei tu nu mănânci să-ţi cumperi haine când ai tu chef? E o mimoză. Când pleacă şi camera de filmat spune “aici suntem într-un concurs, fiecare pe cont propriu, nu mă interesează de celelalte” şi în faţa camerelor se plânge că vai, săraca de mine”, spune Barbara.

“Bani are destui de cheltuit în mall, poate chiar mai mulţi decât mine câteodată. Am fost cu ea de mai multe ori şi îşi cumpără haine chiar şi mai scumpe decât mine. Nu e chiar cum se victimizează ea de obicei că primeşte doar o dată la trei luni bani, că are 84 de lei, nu e aşa. A spus că nu mai ţine legătura cu mama ei, dar ea vorbeşte zilnic cu mama ei, cu bunicii şi poate are mai mulţi bani decât avem noi. Să nu mintă, asta mă deranjează”, a completat Lavinia.

Ce urmări neaşteptate a avut discuţia între concurente, rămâne de văzut astăzi, de la 20.30, la Next Top Model.

Bucuresti, 15.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *