free download 78 travel guides written by experts

Atacuri de tip phishing* in numele CEL.ro

In ultimele 2 zile au fost identificate mai multe anunturi pe diverse site-uri de anunturi si mica publicitate prin care erau oferite la vanzare in numele CEL.ro produse la jumatate de pret. Victimele sunt conditionate de plata in avans pentru a beneficia de reducerea de pret.

Mentionam ca SC Corsar Online SRL comercializeaza produse doar prin intermediul www.CEL.ro. Utilizarea brandului CEL.ro pe oricare alte platforme de comert electronic din Romania este cel mai probabil o incercare de inducere in eroare a clientilor nostri.

Infractorii folosesc mesaje e-mail trimise aparent din partea CEL.ro. Mesajele sunt realizate astfel incat sa poata fi considerate informari oficiale si legitime ale magazinului nostru pentru a induce in eroare potentialele victime.

CEL.ro a intreprins toate demersurile necesare pentru a stopa astfel de practici printre altele fiind sesizat si Serviciul de combatere a criminalităţii informatice . Pentru asigurarea unui climat cat mai sigur in activitatile de comert din Romania, CEL.ro va sprijini demersul autoritatilor in combaterea atat a actiunilor de phishing, cat si a altor tentative de fraudare.

Recomandam clientilor nostri sa achizitioneze produsele doar de pe www.CEL.ro si sa ne contacteze imediat in cazul oricarei suspiciuni privitoare la identitatea partenerului de dialog. CEL.ro nu foloseste site-uri de anunturi pentru a oferi lichidari de stoc sau promotii.

Magazinul online CEL.ro, gestionat de SC Corsar Online SRL, este al doilea jucator de retail IT&C si electrocasnice cu vanzari preponderent online de pe piata din Romania, cu o cifra de afaceri de peste 145 milioane RON in 2014 si cu experienta de peste 11 ani in activitatile de e-commerce.

* Phishing, cf. Wikipedia, reprezintă o formă de activitate infracțională care constă în obținerea unor date confidențiale, cum ar fi date de acces pentru aplicații de tip bancar, aplicații de comerț electronic, folosind tehnici de manipulare a datelor identității unei persoane sau a unei instituții.

Bucuresti, 07.08.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *