free download 78 travel guides written by experts

Atac in biblioteca

George Arion
Editura Tritonic

Imi plac cartile politiste. Slava domnului sunt multi autori de valoare – internationali dar si locali. Dintre cei de la noi, iata ca George Arion a strans numeroase laude si a creat un personaj ziarist-detectiv fara voie: Andrei Mladin.

Un personaj amuzant, o carte atractiva care va va cuceri cu siguranta – o carte pe care de fapt nu o lasi din mana. Andrei Mladin a facut istorie la noi in literatura si chiar in filme. George Arion a fost considerat un autor de valoare – Ov. S. Crohmalniceanu considerand ca odata cu el incepem sa avem un roman politist autentic. "In momentele de criza materia mea cenusie tine sa nu ma inoportuneze cu prezenta ei si imi inmaneaza o cerere de concediu pe termen lung." Iata un citat chiar de pe prima pagina. Andrei Mladin, jurnalist la Flacara, aflat acasa merge in bioblioteca si vede un cadavru. Nu isi aduce aminte sa fi omorat pe cineva. De fapt, ultimele ore sunt in ceata. Ce sa faca? Actiunea se petrece in anii comunismului, veti remarca de altfel unele situatii caracteristice acelei perioade, la fel si unele bancuri/glume ironii gen: "Ce-i mai rece decat apa rece? Apa calda, fratilor!".

Pataniile prin care trece personajul principal le veti afla insa doar citind cartea. Tot astfel veti afla si cine este criminalul si care a fost mobilul crimei. Lucrarea aparuta odata cu Revista Flacara contine si o parte finala "Andrei Mladin dupa 25 de ani", in fapt un material apartinandu-i autorului si cateva impresii dupa toata aceasta perioada.

De pe blogul Editurii Tritonic aflam ca: "Grupul editorial Tritonic si Publicatiile Flacara si-au dat mana pentru dezvoltarea unei pasiuni comune: o colectie de crimescene. Atac in biblioteca, romanul semnat de George Arion este primul ca va aparea sub Crimescene Publishing."

Pana la aparitia altor romane in aceasta colectie, va recomandam cu drag Atac in biblioteca. Va invitam sa cititi acest volum si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la el pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *