free download 78 travel guides written by experts

Atac dur la cantareata de muzica populara Silvana Riciu:

"Toata casa ei este prea roz, prea mov, stralucitoare, cu sclipici…"

Cunoscuta interpreta de muzica populara Silvana Riciu concureaza duminica, 3 mai, la "Mama mea e cea mai buna".

Silvana Riciu, cunoscuta artista de muzica populara, este fericita mamica a doi copii minunati, Andrada, 6 ani, si Luca, 4 ani. Artista povesteste ca si-a cladit cariera cu greu, dar rezultatele nu au intarziat sa apara:"Am avut multe probleme si am pornit de jos; nu mi-a fost deloc usor".

Dupa o casnicie de 15 ani, a hotarat sa puna punct mariajului, dar de dragul copiilor, tatal face parte din viata lor si astazi.

"Pentru copiii nostri am hotarat sa ne intelegem si dupa divort pentru ca cei mici vor sa ne vada fericiti", a spus Silvana Riciu.

Dupa o zi plina de activitati in care s-a rasfatat la salon de infrumusetare, a luat lectii de sofat, Silvana vrea sa impresioneze, sa le dea gata pe invitatele ei la cina. Socul este mare atunci cand casa i se umple de 7 copii cu mamicile lor, iar spatiul devine neincapator.

La prima "inspectie" a celor doua mamici contracandidate, artista nu scapa de criticile Anei Bac: "Toata casa ei este prea roz, prea mov, stralucitoare, cu sclipici.. .In casa este dezordine, imi displace. Consider ca imi agreseaza retina".

Nici meniul pregatit de Silvana nu a trecut testul mamicilor, fiind in post, cantareata a omis sa gatesca fara carne, detaliu care a fost observat imediat de Ane, vegetariana fiind.

"Pulpele de pui trebuie dezosate ca sa poata fi mancate de copii; cred ca este prea mult piper pe cartofi. Nici nu m-am gandit ca trebuie sa o anunt ca sunt vegetariana. Este o perioada in care se tine post, iar majoritatea romanilor se tin de aceasta cutuma", a punctat Ane Bucur.

Cum a decurs intreaga discutie si cine a fost desemnata "Cea mai buna mama" veti putea afla duminica, 3 mai, de la ora 20:00, in emisiunea difuzata la Kanal D, "Mama mea e cea mai buna".

Bucuresti, 30.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *