metalshow

Astra Asigurari ACUM online, cu preturi convenabile si bonusuri importante

Prin lansarea portalului de vanzari online www.astraonline.ro de miercuri, 2 Decembrie 2009, Astra Asigurari devine prima companie care pune la dispozitia clientilor sai 5 (cinci) dintre cele mai solicitate si necesare produse de asigurare. Astfel, ASTRA Asigurari ofera clientilor care doresc sa aiba controlul propriului portofoliu de asigurari, posibilitatea achizitiei facile de asigurari direct din fata computerului, 24 de ore din 24, de acasa sau de la serviciu, in conditii de deplina siguranta.

Conferinta de presa, care a avut loc la AFI Palace Cotroceni, a prezentat beneficiile pe care acest nou serviciu online le ofera clientilor. Astra Asigurari este singura companie din Romania care vinde online 5 (cinci) produse de asigurare. Acestea sunt cele mai solicitate de clienti si reprezinta peste 90% din portofoliul companiei de asigurari. Conferinta de presa a fost completata de mini-scenetele pregatite de tinerii actori Elena Xing si Alexandru Zob, au exemplificat cu haz, mici accidente care pot interveni in trafic, in casa sau in vacanta. Pentru a evidentia modul in care Astra Asigurari, isi protejeaza clientii de neprevazutul vietii cotidiene, prin serviciul online lansat, cei doi actori au pus in scena aspecte din viata de zi cu zi, ce se pot intampla oricui. Morala: diferenta o face calitatea de asigurat. Aceste scenete au asigurat originalitatea evenimentului si au imprimat acestuia o atmosfera de buna-dispozitie.

Siguranta datelor personale, economia de timp, pretul redus, comoditatea, ofertele speciale si bonusurile – aceasta este oferta  pe care Astra Asigurari a pregatit-o incepand din decembrie 2009 clientilor sai.

Oficialii ASTRA Asigurari prognozeaza pentru 2010 incheierea a peste 50.000 de polite de asigurare prin intermediul website-ului de vanzari.

„Accesibila 24/24h, aplicatia www.astraonline.ro permite achizitionarea asigurarilor dorite in orice moment si de oriunde. Suntem o companie moderna, dinamica, conectata la cele mai noi tehnologii. Suntem, de asemenea, pionierii subscrierii electronice in Romania. Azi avem inca un motiv de bucurie prin lansarea acestui site, unic in Romania prin oferta de asigurari pusa la dispozitia clientilor nostri.

Suntem oamenii viitorului tehnologic. De aceea am preferat sa realizam lansarea portalului www.astraonline.ro intr-un cadru modern, sa vizionam un film 3D in sala cu cel mai futurist ecran din Romania, sa facem o demonstratie live a modului facil in care functioneaza site-ul prin mijlocirea unui ziarist prezent in sala’’, declara Radu Mustatea, Presedintele Directoratului Astra Asigurari.

Bucuresti, 10.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *