free download 78 travel guides written by experts

Aștepți cu nerăbdare ziua de Black Friday?

~ Iată ce trebuie să știi despre plățile online pentru a te bucura din plin de sesiunea aceasta de cumpărături ~

Produsele din categoria IT&C sunt în topul preferințelor când vine vorba de cumpărăturile online, în mod deosebit cu ocazia Black Friday.

Clasamentul este completat de fashion&beauty, home&deco, produsele pentru copii și cărți. Pe 18 noiembrie, pentru produsele aflate la promoție de Black Friday, românii vor plăti online 110 milioane de lei, estimează PayU România – liderul pieței de plăți online.

Deși procentul celor care aleg să plătească online cu cardul este în creștere, această modalitate de plată este folosită în general de aproximativ 10% dintre cumpărători; 1% aleg alte metode de plată online (wire, iTransfer etc.) și 89% aleg să plătească cash, la livrare.

De Black Friday, cel mai important eveniment de shopping al anului, procentul celor care plătesc online este considerabil mai mare. Din totalul comenzilor efectuate în această zi, 25% vor fi achitate online, folosind cardul bancar, conform estimărilor PayU. Motivul – multiplele beneficii de care consumatorii se pot bucura. 

Cum funcționează plățile online, care sunt avantajele pe care le poți avea, cum poți verifica dacă un magazin online este sigur și la ce metode de plată poți apela – la aceste întrebări a răspuns PayU în acest  infografic:


Printre retailerii din portofoliul PayU care vor participa la ediția Black Friday de anul acesta se numără: Elefant, eMag, FashionDays, Paravion, PC Garage, Quickmobile, Telekom (clickshop.ro, germanos.ro), Vivre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *