free download 78 travel guides written by experts

Asteptarea a luat sfarsit

În această seară, Antena 1 anunţă dată de lansare a megashow-ului X Factor

Asteptarea a luat sfârşit pentru miile de români care sunt nerăbdători să afle data de lansare în România a celui mai tare show de divertisment al deceniului. Vestea le va fi adusă telespectatorilor de către Simona Gherghe, în emisiunea Acces Direct din această seară.

Cel mai tare show de după-amiază îşi consolidează poziţia care l-a consacrat. Şi de această dată echipa Acces Direct va fi prima care va ajunge la adevăruri bine zăvorâte, oferindu-le telespectatorilor săi accesul direct la exclusivităţi senzaţionale. În această seară, Simona Gherghe va dezvălui, în exclusivitate, data la care va începe mega show-ul X Factor.

Fenomenul X Factor a cuprins toatã ţara. Peste 600 de români şi-au dat concursul în faţa juriului, iar aproape 10.000 de oameni au venit sã asiste la un show cum nu s-a mai auzit. Caravana X Factor a strãbãtut toatã ţara în cãutarea celor mai bune voci. Membrii juriului au poposit pe rând la Timişoara, Cluj, Constanţa, Iaşi şi Bucueşti, în cãutarea acelor concurenţi care au voce, prezenţã scenicã, carismã şi originalitate. Ce s-a întâmplat la audiţii, cum s-au descurcat concurenţii şi, mai ales, care va fi următorul super star al României, telespectatorii vor vedea în curând, doar la Antena 1.

Fără bariere de vârstă sau stil, «X Factor» a răsturnat audienţele din întreaga lume, bucurându-se de o incredibilă popularitate în rândul telespectatorilor. Pe lânga oportunitatea de a-şi schimba vieţile, de a deveni cei mai cunoscuţi artişti ai momentului si de a-şi face vocea auzită, participanţii au şi o miză materială pentru care pot lupta: 200.000 de euro, cel mai mare premiu din istoria show-urilor de televiziune din România, oferit de Orange.

Formatul X factor se diferenţiază de alte show-uri din lume, prin faptul că juriul, format din personalităţi reprezentative din domeniul muzical, nu doar aleg finaliştii, ci îi şi îndrumă. Pe parcursul emisiunii, juriul se transformă din judecători în adevăraţi mentori. Aşadar, în concurs nu sunt numai cei care cânta, ci şi reputaţiile membrilor din juriu. Informaţii suplimentare se găsesc pe www.xfactor.a1.ro sau pe pagina oficială de Facebook: www.facebook.com/xfactor.romania.

Bucuresti, 09.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *